Naime,rekreativac sam i ranije pre 5god sam igrao aktivno kosarku.. Od tada igram rekreativno fudbal na travi.. ponekad i tenis..e sad.. igrao sam tenis pre nedelju danai pri promeni pravca sam osetio ostar bol u levom kolenu sa prednje strane,mislio sam da necu moci da nastavim al bol je odma prosao.. nastavio sam i posle pola sata opet isto.. ali tada nisam mogao nastaviti,mada je bol prestao odma al sam se bojao.. pri hodanju me nista ne boli,ali tu noc dok sam lezao dok ustajem opet ostar bol,ceo taj dan mi je tako prosao tokom naglih pokreta jako zaboli i odma prestane..dok hodam nista i nema nikakvog otoka.. pauzirao sam tri dana i otisao na fudbal ,naravno da sam se zagrejao pre fudbala,ali posle pola sata
igre opet ostar bol i opet nista dok hodam.. Zna li neko sta je to, i kako mogu to da izlecim..? Hvala..
povreda kolena pomoc...
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: povreda kolena pomoc...
Zna!Lekar!Ortoped!
Samo osecas bol? Nema drugih simptoma poput ispadanja kolena, osecaj je slican klecanju kolena? Ogranicenost nekih pokreta?
U svakom slucaju, povrede kolena su jako ozbiljne, i ako ih zanemarujes mozes povrediti i ostale strukture koje prvobitno nisu ostecene... Moras kod lekara, a dotad batali aktivnosti tokom kojih imas probleme...
Sve najbolje!
U svakom slucaju, povrede kolena su jako ozbiljne, i ako ih zanemarujes mozes povrediti i ostale strukture koje prvobitno nisu ostecene... Moras kod lekara, a dotad batali aktivnosti tokom kojih imas probleme...
Sve najbolje!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mogao bi da kazes u kom delu kolena ti se javlja bol i pri kakvom pokretu ili sl?