Gde je najbolje uraditi spermogram u Beogradu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
PetarPan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 10:03 pm

Gde je najbolje uraditi spermogram u Beogradu

Post od PetarPan »

Molio bih sve koji sa ovim imaju iskustva da me upute na pravo mesto gde se može uraditi spermogram u BG,a da nepostoji konflikt interesa kao kod klinika za lečenje neplodnosti, urologa ili slično jer sam pregledajući ovaj forum video da mnogi nisu dobro prošli kod istih.
Da pojasnim moje pitanje, naime zanima me da li se isti može učiniti u npr. privatnoj biohemijskoj laboratoriji i u kojoj bi to bilo najbolje učiniti. Ali ako neko ima i pozitivno iskustvo sa nekakvom klinikom ili sa privatnom lekarskom ordinacijom po ovom pitanju neka ih slobodno preporuči.
Pozdrav svima i unapred hvala !
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Post od zabrinuta75 »

Tvoje pitanje je prilicno komplikovano, iako na prvi pogled deluje jednostavno.

Do sada nisam nasla laboratoriju ili kliniku koja radi potpunu analizu ejakulata, kako se to radi npr. u Sloveniji ili na zapadu uopste.

Sticajem (nesrecnih) okolnosti moj suprug je radio spermogram u dosta laboratorija i klinika u gradu.

Najpotpuniji spermogram mu je bio uradjen u privatnoj klinici Uromedica u Beogradu (ul. Kneza Milosa). Napominjem da je duplo vise kostao nego na drugim mestima. Nicim drugim u pomenutoj klinici nismo bili zadovoljni, osim tom analizom.

U zadnje vreme najcesce radi spermogram u zemunskoj privatnoj laboratoriji Belladonna. Odgovara nam i cena i to sto nema zakazivanja i sto rezultat bude gotov vec sutradan.

U Beolaboratoriji, Pasteru i TTC-u se zakazuje nekoliko dana ranije. Cene variraju, a nalaz koji dobijes nije nista sadrzajniji od onog iz Belladonne.

Citam na drugim forumima da mnogi hvale laboratoriju Konzilijum. Licnog iskustva sa njima nemam.

U Novom Sadu kazu da je najbolja laboratorija Biotest.

Pozdrav i SRECNO !!!
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član

Uromedica i Belladonna

Post od zabrinuta75 »

Tvoje pitanje je prilicno komplikovano, iako na prvi pogled deluje jednostavno.

Do sada nisam nasla laboratoriju ili kliniku koja radi potpunu analizu ejakulata, kako se to radi npr. u Sloveniji ili na zapadu uopste.

Sticajem (nesrecnih) okolnosti moj suprug je radio spermogram u dosta laboratorija i klinika u gradu.

Najpotpuniji spermogram mu je bio uradjen u privatnoj klinici Uromedica u Beogradu (ul. Kneza Milosa). Napominjem da je duplo vise kostao nego na drugim mestima. Nicim drugim u pomenutoj klinici nismo bili zadovoljni, osim tom analizom.

U zadnje vreme najcesce radi spermogram u zemunskoj privatnoj laboratoriji Belladonna. Odgovara nam i cena i to sto nema zakazivanja i sto rezultat bude gotov vec sutradan.

U Beolaboratoriji, Pasteru i TTC-u se zakazuje nekoliko dana ranije. Cene variraju, a nalaz koji dobijes nije nista sadrzajniji od onog iz Belladonne.

Citam na drugim forumima da mnogi hvale laboratoriju Konzilijum. Licnog iskustva sa njima nemam.

U Novom Sadu kazu da je najbolja laboratorija Biotest.

Pozdrav i SRECNO !!!
PetarPan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 10:03 pm

Hvala zabrinuta75 !

Post od PetarPan »

Puno ti hvala !
Konzilijum ja mogu da preporučim, ali povodom potpuno druge stvari,
naime jednom prilikom jedini su oni od mnogih biohemijskih labaratorija u Beogradu pristali da urade antibiogram na Maxicef jedini cefalosporin četvrte generacije na našem tržištu i to pod mikroskopom iz injekcije Maxicefa koju sam im ja odneo pošto nisu tada imali podlogu za isti.
Pozdrav! :wink:
Sanjalica011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2007 9:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

belladonna - telefon? - hitno

Post od Sanjalica011 »

postovani narode,

ne mogu nikako da dodjem do telefona laboratorije Belladonna u Zemunu. I na 988, i na netu u yellow pages - dali su mi telefone koji izgleda ne rade, niko se na njih ne javlja :(

ako je neko skoro radio neku analizu, neka mi javi telefon, bas mi je hitno, koliko vec danas treba da ih zovem da zakazem neku analizu.

pozdrav
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član

Post od zabrinuta75 »

Mislim da je u telefonu Belladone dodata dvojka na pocetku broja. Probaj tako.
JA85
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 1:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Gde je najbolje uraditi spermogram u Beogradu

Post od JA85 »

Jel moze spermogram na uput i gde se radi?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

trebalo bi da moze, javi se svom doktoru opste prakse pa ce te uputiti u nadleznu ustanovu gde bi to moglo da se obavi...
PETRAKH
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 06, 2012 8:16 pm

Post od PETRAKH »

Kakva su iskustva sa GAKom Narodni front?
Je l radio neko spermogram tamo i koliko se čeka na rezultate?
Odgovori