Povredio sam se na fudbalskoj utakmici tako sto sam stao u rupu i dobio udaran sa strane u tu stajnu nogu.Posle uarca sam osetio jak bol i vrtelo mi se u glavi. Otisao sam kod ortoped i on mi je rekao da su mi istegnuti ligmenti u skocnom zglobo i da je to povreda izmedju 1 i 2 stepena. Stavio mi je longetu i rekao da se sto manje oslanjam na nogu.. Rekao mi je ad dodjem na kontrolu za 7 dana i da ce tad skinuti longetu i ako budem imao bolove da ce raditi neku operaciju.
Da li je to sve uredu??
Hvala unapre
Povrda ligamenata skocnog zgloba
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 21, 2012 1:00 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 12, 2012 1:00 am
Re: Povrda ligamenata skocnog zgloba
Nemoj zuriti sa operacijom,moj ti je savet da da konsultijes jos nekog optopeda.I sam imala distorziju 2 stepena.Nosila sam i ja longetu,na prvoj kontroli posle nedelju dana nije bilo poboljsanja,poduzeno je jos nedelju dana..bolovi su mi cak bili i jaci,posle mi je stavljen fiksacioni zavoj na dve nedelje i hvala bogu sve je proslo ok.Posle fiziklane terapije i bolovi nestajuMilenko Krajcinovic napisao:Povredio sam se na fudbalskoj utakmici tako sto sam stao u rupu i dobio udaran sa strane u tu stajnu nogu.Posle uarca sam osetio jak bol i vrtelo mi se u glavi. Otisao sam kod ortoped i on mi je rekao da su mi istegnuti ligmenti u skocnom zglobo i da je to povreda izmedju 1 i 2 stepena. Stavio mi je longetu i rekao da se sto manje oslanjam na nogu.. Rekao mi je ad dodjem na kontrolu za 7 dana i da ce tad skinuti longetu i ako budem imao bolove da ce raditi neku operaciju.
Da li je to sve uredu??
Hvala unapre