URINARNA INFEKCIJA - POMOC
URINARNA INFEKCIJA - POMOC
Evo ovako..Imao sam nezasticeni analni seks sa devojkom, i nakon nedelju dana sam se probudio sa iscedkom iz penisa koji je zuckaste boje. Naravno, odmah sam posetio doktora koji je uzeo bris i laboratorijska analiza je pokazala da je to neka "Stafilokoka saprofitikus". Dao mi je neka 2 antibiotika, zaista se ne secam naziva, ali se secam da je jedan zeleno-bele boje. Nije mi pomogao. Otisao sam opet, a zatim je doktor urolog utvrdio da je u pitanju nesto drugo. Nije u pitanju hlamidija cega sam se bojao vec nesto trece, a nazalost sam zaboravio naziv tog drugog. Dao mi je da popijem jednu tablu Dovicina, koji mi je pomogao dok sam pio (nije bilo jutarnjeg iscedka). Nakon zavrsetka tretmana, mozda 2,3 dana posle, ponovo mi se to pojavilo. Ne svrbi me, ne boli me, ne pecka me, samo me nervira, a posto sam izgubio poverenje u svog doktora jer ne ume da napravi dijagnozu, pre svega sto je pogresio 1.x (nema drugog u mestu u kom zivim), pitam vas, sta da radim? Da li na svoju ruku da povecam dozu Dovicina, na npr 2/3 table ili mi kazite kome da se obratim. Ne zelim da pijem one penzionerske cajeve protiv urinarnih infekcija koje reklamiraju na Pinku. Ili mi bar kazite sta bi to moglo da bude. Javlja se samo ujutru, nekad vise nekad manje, i to samo kada stisnem penis da "iscedim" to. Nema drugih pojava osim tog iscedka. Nemam problema sa erekcijom, ne bole me testisi niti ista slicno, samo to.