Problem nakon operacije fimoze

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Cornholio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 11, 2009 7:01 pm

Problem nakon operacije fimoze

Post od Cornholio »

Postovani,

Pre 5 dana sam radio operaciju fimoze u jednoj nasoj drzavnoj ustanovi. Uradjena mi je potpuna cirkumcizacija, a odstranjen je i frenulum.

Moj problem je, sto je sa donje strane penisa oko savova prisutan iscedak zute boje. Tako se savovi konstantno lepe za gazu, kada je stavim preko noci ili u toku dana.
Takodje na dodir je prisutan i bol- vise kao neko pecenje.

Interesuje me, da li je normalno da rana tako izgleda 5 dana posle operacije? Jako se plasim infekcije...
Inace pijem Pentrexyl od 500mg, po savetu hirurga ranu ispiram samo toplom vodom i sapunom. Tusiram se normalno.

Hvala vam unapred!!!
fisherkrko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 17, 2012 6:11 pm

Re: Problem nakon operacije fimoze

Post od fisherkrko »

Meni je danas 11. dan nakon operacije,a pre tri dana su mi skinuti konci.Savetujem ti da ranu ne kvasis,ja sam poceo da ispiram kamilicom tek kad mi je skinuo konce,a dok su bili konci samo sam cistio povidon jodom i previjao sterilnom gazom.
Cornholio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 11, 2009 7:01 pm

Re: Problem nakon operacije fimoze

Post od Cornholio »

Au...a ja sam opet dobio potpuno 10ti savet. Ono...bez kamilice, tableta za otoke, antibiotika... samo topla voda i sapun. A za konce su mi rekli da dodjem za 3 nedelje .

Jedino da pokusam to sa jodom sutra...
Odgovori