Pre nekih 12,13 godina,skinula sam oziljak sa vrata koji je bio malo veci i sad imam oziljak na vratu,koji mi uzasno smeta. Pre pola godine sam isla na skidanje nekog drugog mladeza i pitala sam doktora za to i on mi je rekao da ne moze nista da se uradi sa tim,ali je kao presao laserom i dao mi neku kremu da mazem,ali razlike nema. Tada sam jos bila u Tirsovoj,posto nisam bila punoletna i sigurna sam da se on time nije ni bavio,jer prosto ne mogu da verujem da u 21. veku ne postoji ni jedan nacin za skidanje starih oziljaka.
Da li je to istina ili se moze skinuti nekako? Ovde ne mislim samo na kreme,nego i na operaciju ili tako nesto...
Oziljak na vratu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:56 am
Re: Oziljak na vratu
Postovana Ivana,Ivana1111 napisao:Pre nekih 12,13 godina,skinula sam oziljak sa vrata koji je bio malo veci i sad imam oziljak na vratu,koji mi uzasno smeta. Pre pola godine sam isla na skidanje nekog drugog mladeza i pitala sam doktora za to i on mi je rekao da ne moze nista da se uradi sa tim,ali je kao presao laserom i dao mi neku kremu da mazem,ali razlike nema. Tada sam jos bila u Tirsovoj,posto nisam bila punoletna i sigurna sam da se on time nije ni bavio,jer prosto ne mogu da verujem da u 21. veku ne postoji ni jedan nacin za skidanje starih oziljaka.
Da li je to istina ili se moze skinuti nekako? Ovde ne mislim samo na kreme,nego i na operaciju ili tako nesto...
Dugo pratim inovacije kako dermatoloske tako i estetske. Jako malo znam, ali ono malo sto sam saznao moze itekako pomoci.
Prvo morate da znate koliko je taj oziljak star.
Da li je nastao posledicom hiruske internvencije ili povrede.
Ja sam imao keloidni oziljak koji jedva da se vidi, a ljudi ga i ne primecuju, jer se toliko istopio i ne upada u oko. U cemu je trik?
Ako hocete da me poslusate, najbolji je nacin da pokusate, jer vam ne mogu garantovati da je to bas to, jer nisam profesionalac.
Idite do apoteke i traczite cica care silikonske flastere

Kupite takodje jedan sapun, bez ikakvih dodataka, prirodan za negu svih tipova koze, sto nas narod kaze deciji ili bapski osnovni.
Okupajte celo telo, i regiju gde je oziljak, utapkajte peskirom. Pratite uputstvo kako da stavite flaster na regiju, na svakih 12h se flaster pere i sa jedne i sa druge strane, deo koji se ne lepi okrenite na neki suv i cist peskir i prstim na ivicama podignite flaster da bi se osusio lepo, protresite ga ili duvajte da se kapljice rasture i osuse.
Jako je bitno da se oziljak masira zbog cirkulacije, evo vam primer:

Jako je bitno da budete opusteni i da izbegavate stres, makar vam se svi popeli na glavu, stres je poljubac smrti i 90% bolesti su posledicom njega, od imuniteta do psihickih tegoba i trauma.
Srecno!
Re: Oziljak na vratu
Terapija laserom bi trebalo da bude ok ali mora da se radi vise serija.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd