Pozdrav svima....
Pokusacu sto preciznije i bolje da izlozim svoj problem...
Imam 25 godina i problem sa erekcijom, u manjoj ili vecoj meri od uvek. Naime, erekciju nikako ne mogu da postignem iskljucivo vizuelnim nadrazajima, mislima i sl, vec iskljucivo masturbacijom. Ne mogu da jasno kazem da li je to potpuna, ili recimo 80 ili 90%, ali u svakom slucaju je moguca.Takodje, moguce je odrzati sve dok traju nadrazaji ove vrste, medjutim po njihovom prestanku, erekcija se brzo gubi, recimo u roku od minut ili dva. Sto se tice jutarnjih erekcija, nekada su prisutne, nekad delimicne, a nekad izostaju. Na ovaj, po mom misljenju, problem fizicke prirode, nadovezao se i jos jedan, psihicki problem jer kada sam u situaciji da imam seksualni odnos, nekada dolazi i do dodatne psihicke blokade usled psihickog opterecenja izlozenim problemom sto jos vise pogorsava situaciju. Jos bih napomenuo, mada smatram da to nije sa ovim u direktnoj vezi, da imam nesto kraci frenulum i da, kada je penis u punoj erekciji, koza moze da se prevuce preko glavica penisa, ali ostaje pomalo naborana ispod, tj ne moze da se u potpunosti izravna.
Voleo bih da mi kazete Vase misljenje na osnovu svega izlozenog.
Hvala.
Umerena erektilna disfunkcija?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Umerena erektilna disfunkcija?
Pozdrav.
Najpre bi trebao otići kod urologa na pregled i neophodne anlize koje će pokazati da li je tvoj problem zaista fizičke prirode.
Poznato je da je jedan od jako čestih razloga izostanka erekcije upravo psihički faktor, koji se dodatno pojačava posle "falinki" tj "zakazivanja" od ranije. Da ne pričam o tome da se podsvesno verovatno plašiš i zbog tog "problema" sa frenulumom, pa je jako moguće da se tvoj problem može rešiti.
Kao što sam rekao najpre poseti urologa, reci mu šta te muči, pitaj ga i za problem sa frenulumom i videćeš šta će reći. Nema potrebe da se plašiš, pregled je sasvim bezbolan i najbolje je da to odradiš što pre.
Nadam se da će ti biti dobro i da ćeš rešiti svoj problem, a naravno očekujemo i tvoj odgovor ovde o daljem razvoju dogadjaja.
Pozdrav i sve najbolje!
Najpre bi trebao otići kod urologa na pregled i neophodne anlize koje će pokazati da li je tvoj problem zaista fizičke prirode.
Poznato je da je jedan od jako čestih razloga izostanka erekcije upravo psihički faktor, koji se dodatno pojačava posle "falinki" tj "zakazivanja" od ranije. Da ne pričam o tome da se podsvesno verovatno plašiš i zbog tog "problema" sa frenulumom, pa je jako moguće da se tvoj problem može rešiti.
Kao što sam rekao najpre poseti urologa, reci mu šta te muči, pitaj ga i za problem sa frenulumom i videćeš šta će reći. Nema potrebe da se plašiš, pregled je sasvim bezbolan i najbolje je da to odradiš što pre.
Nadam se da će ti biti dobro i da ćeš rešiti svoj problem, a naravno očekujemo i tvoj odgovor ovde o daljem razvoju dogadjaja.

Pozdrav i sve najbolje!