Sum u usima ili glavi

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lela_scg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 5:02 pm

Sum u usima ili glavi

Post od lela_scg »

Pozdrav drugari! Imam jedan problem, evo o cemu se radi:

Naime, prekjuce ujutro sam osetila blagu zapusenost desnog uha... Koristila sam hidrogen 3% (kao sto uvek koristim i skoro uvek mi pomogao) ali posle 3 pokusaja videla sam da pomoci nema. Mama je otisla po uput i odvela me lekaru (u kolicima sam).

Tamo su mi ustanovili cerumenski cep, isprali su mi oba uha i naizgled je bilo sve ok (odlicno 'otvoreno')

Medjutim, kad sam legla u krevet, pocelo mi je prilicno jako zujanje - sum u glavi ili usima (ne znam, ni sama ne mogu dobro definisati) a sve se to nastavilo i sad... U cemu problem?

P.S. Zujanje i sum osetim i cujem kad sam u tihom okruzenju dok mi neka buka jako godi... Doktorka mi juce rekla da su mi usi zdrave. Ispirala sam ja i pretprosle i prosle godine i nisam imala nikakve sumove kasnije.....

:( :( :( :( :( :(
tamara2109
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2012 11:51 am

Re: Sum u usima ili glavi

Post od tamara2109 »

dzaba im i ides..uvjek ce ti reci da je sve ok....i ja sam sto puta bila...i najzad sam odustala jer kao da sam dosla u bolnicu radi zezancije a ne sto mi je muka...moras da im prvo platis za osmijeh pa da te onda pregledaju.... ne znam ni ja sta da radim,,,ja imam zujanje, pucketanje, samo mi se odjednom od malog suma pocinje pojacavati sve vise i vise..uzas, ja pri tome imam i vrtoglavice..ne znam vise sta da radim
Odgovori