Koliko je bolno operisati fimozu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Koliko je bolno operisati fimozu
Da li moze neko da mi kaze koliko je bolno operisati fimozu?Imam 22 godine.Operaacija mi je zakazana za 2.10.2012.Hvala vam unapred...
Re: Koliko je bolno operisati fimozu
Pozdrav.
Verovatno radiš cirkumzaciju (obrezivanje)?
U svakom slučaju intervencija se radi u lokalnoj anesteziji, te sama intervencija nije bolna, tj nećeš osetiti gotovo ništa... Mislim da je veći "problem" postoperativni period, pošto kad prestane da deluje anestezija možeš osetiti nelagodan osećaj, ali sve se to da rešiti, već će ti doktor reći više o tome.
Verovatno radiš cirkumzaciju (obrezivanje)?
U svakom slučaju intervencija se radi u lokalnoj anesteziji, te sama intervencija nije bolna, tj nećeš osetiti gotovo ništa... Mislim da je veći "problem" postoperativni period, pošto kad prestane da deluje anestezija možeš osetiti nelagodan osećaj, ali sve se to da rešiti, već će ti doktor reći više o tome.
Meni anestezije nisu delovale, iako sam ih dobio 5... Tj doktor nije sacekao da pocnu da deluju i poceo je da sece... Samo usivanje nisam osetio, ovo bolje da mi je na zivo radio, bar me ne bi anestezije bolele...
Operativni zahvat tj "Fimozu" odradi obavezno!!
To je vazan operativni zahvat,jer se sve bakterije i prljavstina sakuplja ispod kozice tvog polnog organa.Sam posleoperativni tok ce TI BITI ,mnogo neprijatniji.Dobro slusaj sta ce ti doktor kazati- kako da se posle operacije ponasas,i kako da se "lecis".Ako budes SVE LEKARSKE SAVETE ispostovao i Drzao se lekarskih uputa SVE CE BITI U REDU!!
Budi spreman na "mirovanje" i "lezanju u krevetu" bar nekolikodana.
SVE NAJBOLJE!!
To je vazan operativni zahvat,jer se sve bakterije i prljavstina sakuplja ispod kozice tvog polnog organa.Sam posleoperativni tok ce TI BITI ,mnogo neprijatniji.Dobro slusaj sta ce ti doktor kazati- kako da se posle operacije ponasas,i kako da se "lecis".Ako budes SVE LEKARSKE SAVETE ispostovao i Drzao se lekarskih uputa SVE CE BITI U REDU!!
Budi spreman na "mirovanje" i "lezanju u krevetu" bar nekolikodana.
SVE NAJBOLJE!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm
Sama operacija ne boli e sad nekoliko dana nakon toga je bolno i kao sto je neko vec napisao obavezno odrzavanje i ciscenje previjanje i sve sto je receno pa i vise od toga jer ako dodje i do manjih infekcija vise boli i duzi je okoravak- ovako ce brze zarasti i naravno analgetike uzmes kada boli.