imao sam crvene tackice
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 05, 2006 2:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
imao sam crvene tackice
par dana posle prvog sexualnog odnosa pojavile su mi se crvene tackice po glavicu penisa. Trajalo je 3 do 5 dana i proslo a ja sam ga za to vreme prao desetak puta na dan i dezinfikovao ga alkoholom. posto sam bio student u to vreme ja se 2-3 dana nisam kupao posle odnosa ali sam ga malo oprao. od onda nemam nikakve simptome, imam drugu devojku vec 5 godina koja nije imala nikakve simptome posle naseg prvog odnosa ili kasnije a ja sam joj bio prvi sa kim je spavala. zanimame da li neko zna sta je to moglo da bude i da li je mozda nastalo zato sto se nisam kupao par dana pa je to izazvalo neku infekciju.
Re: imao sam crvene tackice
utszr napisao: posto sam bio student u to vreme ja se 2-3 dana nisam kupao posle odnosa ali sam ga malo oprao.

Mislim da to nije nista, i ja sam dva puta na po par dana imao crvene tackice... doktorka mi je rekla kada se sledeci put pojavi da odmah dodjem da urade analizu ali se nije vise pojavljivalo... rekla mi je da to moze da bude i kandida ali i reakcija na prasak kojim keva pere ves ili tako nesto... u svakom slucaju nista strasno...