Problemi sa erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
sokobanjafox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2012 8:47 am

Problemi sa erekcijom

Post od sokobanjafox »

Ovako, za pocetak, pregledao sam ostale teme vezano za moj problem, ali opet, posto svaki problem ima svojih specificnosti, ipak sam morao da otvorim novu temu.
Imam 22 godine, i od pre 3 meseca problem sa erekcijom. Dugo nisam imao devojku, i pre jedno 2 meseca sam nasao curu. Dakle problem je poceo pre nego sto sam imao curu.To sam primetio tako sto pri masturbaciji nisam imao isti osecaj, dakle teze mi je bilo da postignem(i odrzim) erekciju.Bilo kako bilo, kad sam s curom, i dok se ljubimo, erekcija krene do nekog nivoa, i posle se spusti.Tako mozda jos jednom.Posle toga je mrtav.Izbacuje dosta sluzi pri tome(dakle uzbudjenje je tu, pa sumnjam da problem nije psihicke prirode).Takodje, posle toga osecam kao neko zariste u korenu penisa, dakle, kao kad imate prehladjeno grlo.Upravo taj osecaj! Nije peckanje(mozda malo), kao neka upala, pojma nemam.Nemam bolove. Bio sam kod urologa u domu zdravlja, ali oni su me manje - vise tretirali kao psa, i jedino sto su mi prepisali bio je Cefagil.Bilo kako bilo poceo sam da pijem Cefagil, ali nikakve promene bitne nisam primetio. Kad sam otisao kod privatnog urologa, odradio je ultrazvuk, dakle bubrezi, penis, "eho" testisa,stagod to bilo, rekao mi je da je sve u najboljem redu.Pomenuo sam mu ovo "zarenje" i on mi je pored Cefagila prepisao Lofocin. E tu je situacija pocela da se menja.Tih 10 dana kombinacije lofocina i cefagila, osecao sam bitan pomak, promenu na bolje! Cak sam jedne noci imao vlazan san, sto mi se nije desilo odavno(od perioda 16-17 godina).Kad sam prestao sa Lofocinom, i par dana nastavio SAMO Cefagil, sve se polako vracalo na isto kao i pre - problem. Pre ove terapije, desavalo mi se cak da mi nocne (jutarnje) erekcije kompletno izostaju. Zato nisam ni hteo da se upustam u sex s curom, jer mislim da pored psiholoskog uzroka(koji u jednoj meri sigurno postoji) ima i neki fizicki. Nisam radio testove mokrace i krvi jos uvek.

Sada sam raskinuo s curom, i nista se nije promenilo, i dalje problem postoji. Moje pitanje, da li problem moze da bude neka bakterija kojoj 10 dana tretmana Lofocin-om nije bilo dosta? Dakle bolove nemam, krv u mokraci ne. Obicno mi je mokraca tamnozuta, erekcija slaba(Zadnjih 10tak dana nocna erekcija je tu, mada je i ona slabija). E da, pored svih zla, u vreme kad su mi problemi poceli, otprilike tad su mi se pojavili hemoroidi(koji su me izludjivali jedno 15tak dana, sad su pod kontrolom).

Molim vas, ko ima pojma sta bi moglo da bude, pomozite. Ova cura mi je stvarno bila bitna, i ispade sve naopako.Nije mi problem da prihvatim "psihicki" uzrok, ali nekako mislim da ima vise od toga... Kako da budem siguran da nije neka upala, bakterija, i slicno...Da napomenem, ova zarenja, nekad postoje, nekad ne...Obicno su uvek tu kad peniskrene da luci sluz(kad se uzbudim). Hvala unapred na odgovoru, svaki ce mi biti koristan!
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Problemi sa erekcijom

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav.

Nisam doktor, samo bih pitao da li sada imaš jutarnje erekcije?

Moj laički savet bi bio da se najpre opustiš koliko god možeš. Očigledno je da ti sve to što si naveo stvara psihičku barikadu koja može biti i glavni uzrok tvog "problema". Pošto si spomenuo peckanje svakako se može raditi i o nekoj bakteriji koju je potrebno najpre izlečiti ali uporedo moraš izgraditi neki zid, opustiti se, a ako ti ta devojka kako kažeš puno znači svakako bi joj trebao reći šta te muči, popričati sa njom, ona će sve to najverovatnije razumeti te nema potrebe da se plašiš...

Ja bih ti toplo preporučio da opet odeš do urologa i ispričaš mu sve što si napisao ovde nama, pogotovu to da ti se stanje poboljšalo posle uzimanja tog leka, pitaj ga da li ima potrebe nastaviti sa tom terapijom, kako, koliko itd.

Nadam se da će sve biti ok ubrzo :)
sokobanjafox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2012 8:47 am

Re: Problemi sa erekcijom

Post od sokobanjafox »

Hm, pre bih rekao nocne erekcije.Nemam tezak san, i kad se nocu probudim, u 80% slucajeva postoji erekcija, ali ne jaka kao sto (po meni) treba.Jutarnje erekcije mnogo slabo,dakle tih poslednjih 10tak dana otkako sam prestao sa terapijom, postoje slabije nocne erekcije, ali jutarnjih skoro nema.Preko dana je kao mrtav, dakle osecam da bih morao mnogo da se izmucim da postignem nekakvu erekciju, mnogo se razlikuje od situacije kad je sve bilo ok.Takodje, cim krene sluz (dakle uzbudim se) krece ono zarenje,i pada...:D

Opet kad pogledam unazad,imao sam mnogo stresnijih situacija, pa opet nije bilo problema, cak sad trenutno, posle gotovog ispitnog roka osecam se skroz opusteno, ali to nikako da se sredi. Mada mi je stalno na pameti... Mislim o svacemu, opet kazem nije mi nikako frka da priznam daj psihicki faktor, ali gledam da otklonim sve ostalo.Razmisljao sam cak da nema nekakvih bakterija ili cuda u prostati, pa cim ona krene da luci tecnost, sve krene nizbrdo...

Hvala ti puno na savetu, i sto si procitao sve ovo. Pokusacu da se opustim jos vise, mozda cak i da popricam s njom...Ako jos neko smatra da ima bilo kakvo objasnjenje za sve ovo, molim vas napisite mi...
Odgovori