samo da neko odgovori..

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
indijanac8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 26, 2012 3:49 pm

samo da neko odgovori..

Post od indijanac8 »

Imam jedno veoma cudno pitanje...Imam 20 godina i shvatio sam da imam problema sa libidom...ne vijam zenske kao svoji vrsnjaci..isto tako podlezan sam psihickim problemima, depresijama, neodlucan sam, nesiguran, ne pokazujem nizasta nikakvo interesovanje... Zbog toga vec duze vreme istrazujem na sebi, i dosao sam do zakljucka da ne koristim svoje testise kako treba, da mi nedostaje muskosti...E sad, mene zanima da li, (ovo se sada pitam muski rod) u toku seksualnog odnosa i masturbacije se podizu i skupljaju testisi i penis ili su opusteni..? posto sam ceo svoj vek to radio na prvi nacin, pokusao sam na drugi, napeo sam se jako i stisnuo penis, i napravio haos...pocela je da me jako boli slezina...nisam imao vazduha u plucima.. poceli su misici da mi drhte i da mi jako lupa srce, i sve to je nastavilo da me muci u narednom periodu...Ali sto je zanimljivo, osetio sam nesto sto nikad nisam osetio. Osetio sam veliko interesovanje sa suprotni pol i veliko uzbudjenje...Ali i pored toga je ostao strah da nisam nesto poremetio u organizmu i upao u velike probleme...

molim vas ako neko moze da mi odgovori na ovo, bio bih mu veoma zahvalan...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: samo da neko odgovori..

Post od vasa »

ma ne brini nista-kad naidje ona prava ima da ti proradi sve---
nemoj da se plasis toga
Odgovori