Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Nakon seksualnog odnosa ili masturbiranja osecam bol u polnom organu najvise oko korena ,bol se javlja dok je u opustenom stanju npr prilikom kaslja ili bilo kakvog zatezanja misica ,kada je u erekciji bola nema ..Bol traje po 10 ak sati i onda stane i opet je sve normalno do sledeceg odnosa ... Ne ocekujem da mi vi ovde izlecite posto planiram da uskoro odem kod urologa ali ako neko zna sta bi odprilike moglo da bude ili da je imao neko slicno bilo bi od pomoci cisto da se manje nerviram ....
26 godina ....Nemam takav bol kao sto si ti naveo .... Bio sam kod urologa i on mi uradio ultrazvuk i kao "imas pesak to je posledica toga" i dao mi terapiju lekove itd.... niti bris uretre niti sta ....voleo bih da je upravu ali se plasim da nije .....
Jos jednom kazem ako je neko imao nesto slicno ovako neka javi sta su njemu rekli ....