desni testis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
momak24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2012 5:14 pm

desni testis

Post od momak24 »

Prije svega da vas srdacno pozdravim,ovako imam jedan problem u vezi desnog testisa,naime radi se o tome da je u unutrasnjosti skrotuma na samom vrhu testisa kao neka vodenasta tvorevina precnika nokta.Na dodir me ne boli,ne predstavlja nikakav problem niti kod hodanja ali brinem se iz predostroznosti pa me zanima o cemu se radi(da li netko zna),molim bez nekih glupih komentara i molio bih strucna lica u koliko ih ima ovdje da komentiraju.Testisi su apsolutno iste velicine,samo na dodir se osjeti zbog vec navedenog razloga da ima malo razlike u desnom...Unaprijed hvala
VeTRooTvop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2012 3:49 am

Services

Post od VeTRooTvop »

Сматрам , да нисте у праву. Уверен сам. Хајде да разговарају . Пиши ми у пм , ми ћемо комуницирати .

Up D
I apologize for flooding, just interesting soft

Tap his Cell Undetected - Listen to all room conversations or any taking around the phone now!
Siamese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 2:52 pm

Re: desni testis

Post od Siamese »

Ovako laicki mogu reci da je verovatno u pitanju Hidrocela (vodena kila) jer ona ne boli a predstavlja ispunjenje skrotuma sa tecnost, u principu ona ispunjava ceo skrotum. Mozda je u pitanju i nesto drugo ali svakako najbolje je posetiti doktora nego nagadjati i cekati da se stanje pogorsa
Odgovori