Alergija na hladnocu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
MIKA82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 12, 2007 1:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Alergija na hladnocu

Post od MIKA82 »

Da,da na hladnocu. Svima je smesno cak i meni. :D
Nikad u zivotu nisam bila ni nasta alergicna,ali pre 1 godinu dobila sam ospice i svrab(naravno gde su ospice,tu je i svrab).
Nisam znala na sta sam alergicna pa sam mislila da je u pitanju kozmetika,prasina.... nista od toga nije bilo.
Uradila sam test i nisam bila alergicna na nista. Ja sam i dalje imala svrab(koji me izludzuje). I onda vremenom svatim da je u pitanju hladnoca. Kad mi je hladno eto ti alergije. Zimi samo kuci ili popijem lek i ono nestane. Od lekova se postaje zavisan ili pak vremenom organizam navikne na njih i vise ne pomazu, zato ako ima neko ovakav problem ili pak zna nesta o tome nek pise.
Svako misljene je dobro doslo.
:)
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Urticaria e frigore - nije nepoznata, na zalost. Od lekova se NE postaje zavistan (od tih koje koristimo za lecenje alergija), niti se razvija tolerancija.

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 9:54 am

alergija na hladnocu

Post od majma »

I ja imam slican problem koji se ovih dana pojacao. Pre mi se samo ponekad desavalo da mi izadje alergija kad mi je bas hladno, ili kad odem na more pa prvi put udjem u vodu iskoce mi crveni plikovi po telu i jako svrbe, ali se povuku za nekih pola sata - sat. Ali ima vec desetak dana meni to stalno izlazi, cak i kad operem ruke sa hladnom vodom odmah mi iskoci. Koji si ti lek koristila? Jel neko moze da napise malo vise o toj bolesti?
Georgina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 28, 2005 11:20 pm

Re: Alergija na hladnocu

Post od Georgina »

Odgovori