hcv oralnim putem?
hcv oralnim putem?
Prvo da vas sve pozdravim...od kada imam moj mali problem redovono sam na forumu i citam vasse komentare,nadam se da mi mozete pomoci...Prije nekih 40tak dana imao sam oralni sex sa zenom koja ima hcv,posle odnosa sam primijetio ogrebotinu na vrhu glavicu,povrsinsku,bez krvi,zamirila se nakon 3-4 dana...5 dana sam radio PCP test i bio je ok,nakon toga bezbroj onih brzih testova za otkrivanje samo da bih umirio psihu,i pocetkom 5 nedelje ponovo PCP koji je ponovo bio negativan,medjutim napad panike me nacerao da uraim jedan brzi u petak i bio je negativan...e sad,moja dr.kaze da su sanse male i da dodjem nakon 11 nedelje da ponovim PCR...ali vec 3 dana,imam bol u lijevom zglobu,ponekada i desnom,i osjetljiv mi je stomak ,na trenutke me cak kao bocka...citao sam i znam sve simptome...pitanje : da li je moguce da sam dobio HCV...ili je ipak moja psiha previse voljna da me fakuje
)))...i samo da kazem,da se divim svima vama koji bolujete i od hcv i hiv,posebno onim nasmijanim...hvala vam

Re: hcv oralnim putem?
...i zaboravio sam da kazem,ako vam dedukcija nije jaca strana
da sam u sredini 6 nedelje od toa dogadjaja...i da ako moze ko da mi kaze da li je sansa stvarno velika da sam ok,ako je PCP ili PCR,nisam siguran za naziv,negativan ...