pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
danijel knezevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 31, 2012 1:34 pm

pomoc

Post od danijel knezevic »

imama problem sperma mi je brao boje i vodnjikava je nemam nikakve promene niti bolove dali i koi anti biotici mogu da se koriste posto nemam mogucnosti na pregled otici hvala
fizio/osteo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: pomoc

Post od fizio/osteo »

treba otici na ultra zvuk kod urologa. moze da bude da imas kristale kamenca u besici, i da pri ejakulaciji dolazi do povrede zida besike i to se pomesa sa spermom.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Koliko imas godina-imas li problema sa prostatom--jesi to primetio posle nekog TEZEG seksa, ili prehlade,jesi se mozda kupao u hladnoj vodi?
danijel knezevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 31, 2012 1:34 pm

Post od danijel knezevic »

vasa napisao:Koliko imas godina-imas li problema sa prostatom--jesi to primetio posle nekog TEZEG seksa, ili prehlade,jesi se mozda kupao u hladnoj vodi?
imam 26 god primetio sam u poslednje vreme dok sam mokrio imao sam osecaj kao neki svrab nesto slino mada je to trajalo kratko vreme i prestalo ni sam se kupao u hladnoj vodi dali bi mogao sa nekim lekovima da probam
Odgovori