bakterije ili HIV..
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 28, 2012 9:25 pm
bakterije ili HIV..
ovako imam pitanje. Zabavljao sam se sa devojkom i posle duzeg vremena spavali smo i kasnije otkacila me.. posto sam nacuo svasta o njoj poceo sam da se plasim za svoje zdravlje. Od jednom na penisu pojavile su mi se crvene tackiste, osecam malaksalost, umor, grc u misicima, tvrdu stolicu, i kao da imam modro oko ociju .. Radio sam test na HIV i pise da je Elisa Negativan kao i HBs i HCV. Bitno mi je da znam o cemu se radi jer je u pitanju zdravlje ako sam zarazen necim da se lecim koliko moze, ali zelim da znam. I da ne sirim zarazu. unapred hvala.
Re: bakterije ili HIV..
Uradi pregled i ostale analize... Krvnu sliku, urinokulturu... Jel imas peckanje ili probleme sa mokrenjem? Na ovo najopasnije si negativan, za ostalo jos treba videti
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 28, 2012 9:25 pm
krvna slika mi je dobra radio sam, kao i urinokultura ima svakodnevne bakterije koje ne stete zdravlju. Tako su mi rekli. Sta dalje? ranije sam imao peckanje a sad samo pece na penisu?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imash gljivicnu infekciju, obrati se urologu da dobijesh lekove ili kreme, nosi pamucni ves, prestani sa pusenjem cigareta, pij neki supliment za jacanje imuniteta, izbaci secere iz ishrane, spavaj 8 sati dnevno i nadji neki posao ili bilo shta sto ti nece davati vremena da mislish da imash nesto!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.