Socijalna fobija i depresija - pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
svasta
Kakvo reklamiranje?????????????
Sad sam iznenadjena i razocarana!Zbogom!!!!!!

E jel mozes da mi kazes kod kog doktora si isao ,odnosno gde i sta mi je sve potrebno da odem do psihologa , koliku dozu seroxata ti je prepisao i ako mozes posalji mi te informacije na [email protected]
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
cao
seroxat je lek za sredjivanje anksioznosti pre svega kod socijalnih fobija kao i ostalih vrsta anksioznosti i napada panika.. Mora se uzimati bar neko vreme da bi se osetilo dejstvo. Vrlo uspesno se socijalne fobije lece psihoterapijom. Psiholozi postoje u svim domovima zdravlja i za njih ti ne treba nikakv uput. Jednostavo se samo dogovoris sa njima kada mogu da te prime. Nije nista strasno i postoji izlecenje. Moras biti aktivan u smislu da ga potrazis. 

A
Kakva je efikasnost kad se uzima mesec dana i onda prekine ja sam ga uzimao zato sto me je mnogo deprimiralo(Suicidalne misli i sahrane koje su se pojavile posle smrti oca) to sto imam socijalnu fobiju i to je islo dobro dok je trajalo
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
Hmm
Zbunjena sam. lek se uzima sve vreme dok imas problematicne simtome i dok ne izadjes iz tog stanja. Ocigledno da nisi izasao a prestao si da ga uzimas i izgleda da nisi nista ni "radio na sebi " mislim na psihoterapiju ? Pa kako da ti bude bolje?