Socijalna fobija i depresija - pomoc

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Mick
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 06, 2004 2:00 am

Post od Mick »

Zanima me gde u Beogradu mogu da potrazim pomoc po ovom pitanju. Prosle godine sam napokon skupio hrabrost i otisao kod psihijatra koji me je odmah stavio na Seroxat od kojeg mi samo bilo losije. Treba mi neko ko je prosao kroz to i kome je sada bolje...
owim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 19, 2004 1:00 am

Post od owim »

Institut za Mentalno zdravlje u Palmoticevoj je opcija prvog stupnja, savetujem.
dragana78so
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dragana78so »

Javite mi se hitno na xxx/xxxxxx ili xxx/xxxxxx .Imam za Vas pravu stvar,vrlo efeknu,uostalom objasnicu Vam kad se cujemo.Mora se uzimati redovno!!!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Dragana, reklamiranje na forumu nije dozvoljeno. Ukoliko imas pozitivna iskustva sa nekim preparatom ili koristan savet za konkretan problem, forum ti stoji na raspolaganju.
dragana78so
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am

svasta

Post od dragana78so »

Kakvo reklamiranje????????????? :cry: Sad sam iznenadjena i razocarana!Zbogom!!!!!!
Mid_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 17, 2004 2:57 pm

Post od Mid_ »

E jel mozes da mi kazes kod kog doktora si isao ,odnosno gde i sta mi je sve potrebno da odem do psihologa , koliku dozu seroxata ti je prepisao i ako mozes posalji mi te informacije na [email protected]
radmila
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am

cao

Post od radmila »

seroxat je lek za sredjivanje anksioznosti pre svega kod socijalnih fobija kao i ostalih vrsta anksioznosti i napada panika.. Mora se uzimati bar neko vreme da bi se osetilo dejstvo. Vrlo uspesno se socijalne fobije lece psihoterapijom. Psiholozi postoje u svim domovima zdravlja i za njih ti ne treba nikakv uput. Jednostavo se samo dogovoris sa njima kada mogu da te prime. Nije nista strasno i postoji izlecenje. Moras biti aktivan u smislu da ga potrazis. :)
Mid_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 17, 2004 2:57 pm

A

Post od Mid_ »

Kakva je efikasnost kad se uzima mesec dana i onda prekine ja sam ga uzimao zato sto me je mnogo deprimiralo(Suicidalne misli i sahrane koje su se pojavile posle smrti oca) to sto imam socijalnu fobiju i to je islo dobro dok je trajalo
radmila
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am

Hmm

Post od radmila »

Zbunjena sam. lek se uzima sve vreme dok imas problematicne simtome i dok ne izadjes iz tog stanja. Ocigledno da nisi izasao a prestao si da ga uzimas i izgleda da nisi nista ni "radio na sebi " mislim na psihoterapiju ? Pa kako da ti bude bolje?
Zaključana tema