Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Zdravo ljudi imam mali problem...
Osecam cudan bol u desnom testisu,a nekad i u levom.
takodje mali bol u predelu stomaka sa leve i desne strane... dali moze neko da mi
kaze sta bi to moglo da bude?Bruh (kila) mislim da nije posto ne primecujem da mi je iskocilo nesto ili naduvalo..sta bi moglo da bude,i ako neko moze da mi kaze dobrog urologa u Novom Sadu... pozdrav.DARE.
meni se povremeno javlja bol u desnom testisu ali ide od desnog bubrega i kao bol u predelu slepog creva pa dole do testisa.....gde napipavam nekakvu kvrzicu velicine zrna pirinca....isao sam na uroloske preglede ultrazvuk bubrega testisa prostate sve je ok semenici pasemenici ok...nego to me boli kako kaze urolog glava semenika koja je na toj strani osetljivija.......ja ne ynam sta da radim ali isao sam posle sest meseci ponovo i ponovo mi je sve to radio i opet ista prica, bubrezi i sve ostalo ok ali i dalje imam bol....nije ni slepo crevo....napetost kaze...ne znam sta dalje