kondilomi i prenos, i uklanjanje

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
anuska1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 02, 2006 8:55 pm

kondilomi i prenos, i uklanjanje

Post od anuska1 »

poštovani, mene zanima koliko je neprijatna intervencija uklanjanja kodiloma, koja vrsta intervencije je preporučljiva, i da li je moguće da ih moj partner nema, a meni su dijagnostikoovani pre šest meseci, a partneri smo već skoro dve godine. inače, pouzdano znam da ih je imala i njegova bivša partnerka... unapred hvala na odgovoru. ps, osim toga dijagnostikovana mi je i treća grupa vaginalnog sekreta, papanikolau nalaz nije uradan,a prepisana dvonedeljna terapija neopenotranom. da li je potrebno da partner radi pretrage tipa uretralnog brisa, a doktorka na dermatovenerologiji rekla je da izrasline koje ima oko glavića nisu bradavice već normalna pojava kod muškaraca koja nastaje s godinama (inače ima svega 28) a spomenula je izraz čupavi penis koji me je tek zbinio. da li da za njega tražimo drugo mišljenje?
Odgovori