Imao sam simptome blagog svraba, pa sam imao simptome crvenih tackica, pa sam imao simptome ljustenja koze glansa, jakog mirisa penisa itd.
Odlucim da odem do urologa i hteo sam da radim samo test na kandidu posto me je sve upucivalo na to (devojka je dobila to od mene, a ona se prva testirala).
S obzirom da imam fobiju od uretralnog brisa objasnim to zenskom urologu i ona mi onako puna razumevanja kaze da ce mi uzeti bris samo sa strana, da nece nista da uvlaci i da sklonim glavu. Naravno, odradila me na foru i odradila to i sve to pod parolom "morala sam da ti uzmem i na druge bakterije test, izvini

Elem, s obzirom da im meil sistem nije radio, a ja nisam mogao da idem po nalaz, urolog me nazvao i rekla mi je da nisam pozitivan ni na sta od navedenog. U njenoj prici mi je rekla da me je testirala na mikrobioloski nalaz (kandida i bakterije) i da nista nije nasla. Na sve to mi je dala preporuku da odem da odem da uradim negde uretralni bris...

Stvarno mi je to neka vrsta fobije, i nisam spreman opet, a cuo sam da moze ta PCR metoda pomocu mokrace.
Moje pitanje je sledece: sta tacno treba da testiram, koji PCR da izaberem i gde jer mi u Konzilijumu traze 9.600?!?!
Hvala na razumevanju!