problem sa glavicem hitno

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
notradam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 18, 2012 1:39 am

problem sa glavicem hitno

Post od notradam »

imam 18 godina i oduvijek imam problema ako se to moze tacno tako nazvati...pece me ili boli glavic na dodir ne znam kako bi opisao taj osjecaj, i isto neka bol kada otkrivam glavic, dakle previjanjem kozice...sada da li je to normalno.ili
nikada nisam imao.spolni odnos al ubrzo bi trebao pa se bojim pomalo da ce mi to smetati
molim vas brza pomoc
Siamese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 2:52 pm

Re: problem sa glavicem hitno

Post od Siamese »

Moje misljenje je da si i predugo cekao. Ukoliko je to stanje oduvek to si trebao ranije da resis. Glavic pesnisa jeste osetljiviji na dodir i osecaj je sasvim drugaciji ali pecenje i bol ne bi trebalo da budu deo tog osecaja, sad sve zavisi i koliki je intezitet tog bola ili cudnog osecaja. Mozda je neka infekcija ili je glavic preosetljivij. Ukoliko je zaista bol ondak nije u redu ali ukoliko je samo cudan osecaj i preosetljivost to je zato sto prilikom odnosa glavic mora da bude van kozice a tako tokom vremena taj osecaj malo i splasne a verovatno nisi priliko masturbacije dosad toliko pipao glavic pa je taj cudan osecaj i dalje s jacim intezitetom. Ovo drugo samo pretpostavljam, kao moguca varijanta ali ukoliko si to radio i to je i dalje tako intezivno definitivno je potrebno da posetis maticnog lekara da mu pojasnis stanje i da te uputi kod specijaliste da se to resi.
notradam
Novi član
Novi član

Post od notradam »

Siamese napisao:Moje misljenje je da si i predugo cekao. Ukoliko je to stanje oduvek to si trebao ranije da resis. Glavic pesnisa jeste osetljiviji na dodir i osecaj je sasvim drugaciji ali pecenje i bol ne bi trebalo da budu deo tog osecaja, sad sve zavisi i koliki je intezitet tog bola ili cudnog osecaja. Mozda je neka infekcija ili je glavic preosetljivij. Ukoliko je zaista bol ondak nije u redu ali ukoliko je samo cudan osecaj i preosetljivost to je zato sto prilikom odnosa glavic mora da bude van kozice a tako tokom vremena taj osecaj malo i splasne a verovatno nisi priliko masturbacije dosad toliko pipao glavic pa je taj cudan osecaj i dalje s jacim intezitetom. Ovo drugo samo pretpostavljam, kao moguca varijanta ali ukoliko si to radio i to je i dalje tako intezivno definitivno je potrebno da posetis maticnog lekara da mu pojasnis stanje i da te uputi kod specijaliste da se to resi.
dobro pretpostavljas...i sta sad da radim kako bi smanjio tu osjetljivost i kolko vremena potrebno, zelio bi to rjesiti cim prije
notradam
Novi član
Novi član

Post od notradam »

aa imaaan se seeksat pomaaagajteee
Siamese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 2:52 pm

Post od Siamese »

Sta ti bi ????
Resio si problem da resis par sati pre seksa ?!?!?! to tako ne ide, zato ukoliko je bol jos u ponedeljak pravac kod lekara, ukoliko je samo preosetljivost, hm, moj savet, trk do apoteke ili gde vec zelis kupi lubrikant ili neko ulje za masazu i podmazivanje od proizvodjaca produkte za intimne potrebe (da ne reklamiram firme), oguli "malisana" podmazi njega ili ruku i kreni u akciju samozadovoljavanja ali obavezno glavic da je van kozice. Tako ces uspeti da malo od malo naviknes glavic na dodir i da se naviknes na taj osecaj koji ce vremenom da se smanji. Koliko se vise navikavas toliko koristi manje kolicine lubrikanta i svesces sve na neki nivo priblizno kao pri penetracije. Jer sa takvom preosetljivoscu brzo ces da dozivis orgazam il' neces uzivati u odnosu zbog preosetljivoti koja ti predizivkava bol, bar kako si opisao.
To je najednostavnije sto mogu da te savetujem. Ukoliko nije bol ostaje ti da resis preosetljivot koaj sa lubrikante ce biti mnogo manja ali ukoliko i tada imas taj isti bol ondak obavezno poseti lekara bez previse razmisljanja, jer ako je to za medicinsku pomoc ine resis ni seks ti nece biti prijatan.
MikaBg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 23, 2012 3:27 pm

Post od MikaBg »

Jesi li ti oduvek imao taj osecaj, ili se to odjednom pojavilo?
Odgovori