Molim vas ako ima neko da mi pomogne jer vise ne znam ni sta da radim ni sta da mislim ni gde da odem kod dr.
Evo ovako....pocelo je grlo da me boli kao i sto svakog boli kad se prehladi,prodje par dana ne prolazi,odem kod dr opste prakse kaze gnojna angina 14 jugocilin inekcija.Primim ih meni nista bolje,bolovi nenormalni dva dana sam preplakala kuci,grlo mi je bilo toliko bolno i imala sam osecaj da je oteceno,da vise nisam mogla u opste da gutam.
Odem na hitnu ORL u Dragisu Misovic kaze nije ti nista kakvo grlo nije ni crveno kakva gnojna angina ko ti je to rekao,ako je i bila sad je nema ajde ti kuci....nista popijem brufen i provedem i taj dan kuci.Sutra preko veze odem kod drugog Orl koji kaze da mi je oteceno i zdrelo i grlo i da je zahvatilo misic grla i kao ili je virus ili alergija,ali dace mi inekcije pa ce to popustiti,dobijem to vece urbazon i sinopen,sutra urbazon,prekosutra deksazon i prodje stvarno sve super.
Kad nije proslo ni dva dana problemi pocinju opet....boli opet sad sa jedne strane i trajalo je par dana pa prestalo a bol se preselio na drugu stranu grla,sad me bas boli dosta kad gutam najvise me boli kad gutam.Uradila sam i bris grla uredan je.Sve ovo traje vec mesec dana i ja nista resila nisam i dalje imam bolove pijem brufene da mi bude lakse i tako svaki dan jer vise ne znam sta da radim.
Niti spavam normalno niti preko dana funkcionisem sve se promenilo boli me smeta mi da ovo ne znam sta da uradim.Nista od preparata koji se prskaju i sisaju mi ne pomaze.Da li je strano alergija,pa ako jeste kako to posle inekcija da se opdmah javi i nista se ne menja ja imam bolove vec danima nisam pametna sta moze ovo biti?
Jaki bolovi u grlu-vratu uzrok nije otkriven
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2012 8:20 am
Re: Jaki bolovi u grlu-vratu uzrok nije otkriven
Slicne simptome imas kao i ja. Samo sto ja osecam kao da imam neku tackicu u grlu koja mi smeta. I slicna iskustva. Ali moram da te razocaram da ni ja nisam resio problem. Bio sam preko 40 puta kod lekara opste prakse. 4 puta kod 4 razlicita ORL doktora specijaliste. 5 puta davao briseve. 5 puta radio laboratoriju, bio na ultrazvuku zlezda (posto sa desne strane imam jednu uvecanu koja se javila posle ovakvih simptoma).
Posle isprimanih oko 20-tak injekcija sledi ovo...
Prvi ORL "specijalista" - natekli su ti krajnici. Na moj odgovor da ja nemam krajnike posto sam ih operisao sa 3 godine, malo se zbunila pa ponovo pogledala. A da... crveno vam je grlo. Prepisala mi Panklav 1000. Popio ga. I ništa
Drugi ORL "spec" - imaš gljivice - neka krema za usta neki sprejevi i tako ta čuda. Doručkujem, ručam, večeram to i naravno.... ništa.
Treći ORL "spec" - imaš neku kvržicu na grlu. Ništa strašno ostatak od operacije krajnika. Inače imam 34 godine. Znači to nisam osećao 30 godina. "Dao mi" (poslao me da kupim) Tantum Verde, Septogal, Jod za ispiranje grla. Sve to ja sto progutao, sto prskao, sto se kupao sa njim... i naravno ništa.
Četvrti ORL "spec" - crveno grlo. Posle brisa grla koji sam inace radio kod svih specijalnista... i koji je uvek bio uredan prepisao mi je Hemomicin. Naravno da se antibiotici daju kad postoji neka bakterija ali.. Ja sam ih isprimao i u injekcijama i u tabletama brdo a ne znam zbog cega.
Proslo je skoro 2 godine kako se ja "majem" od lekara do lekara.
Krajnja njihova konstatacija je: Nije ti ništa, zdrav si.
Postalo me je i sramota više da idem. Gledaju me kao hipohondera. A meni je stanje nepromenjeno.
U startu sam se plašio. Sada samo kad vidim na televiziji ili novinama da se pacijenti ne javljaju na vreme reagujem nervozom...

Posle isprimanih oko 20-tak injekcija sledi ovo...
Prvi ORL "specijalista" - natekli su ti krajnici. Na moj odgovor da ja nemam krajnike posto sam ih operisao sa 3 godine, malo se zbunila pa ponovo pogledala. A da... crveno vam je grlo. Prepisala mi Panklav 1000. Popio ga. I ništa
Drugi ORL "spec" - imaš gljivice - neka krema za usta neki sprejevi i tako ta čuda. Doručkujem, ručam, večeram to i naravno.... ništa.
Treći ORL "spec" - imaš neku kvržicu na grlu. Ništa strašno ostatak od operacije krajnika. Inače imam 34 godine. Znači to nisam osećao 30 godina. "Dao mi" (poslao me da kupim) Tantum Verde, Septogal, Jod za ispiranje grla. Sve to ja sto progutao, sto prskao, sto se kupao sa njim... i naravno ništa.
Četvrti ORL "spec" - crveno grlo. Posle brisa grla koji sam inace radio kod svih specijalnista... i koji je uvek bio uredan prepisao mi je Hemomicin. Naravno da se antibiotici daju kad postoji neka bakterija ali.. Ja sam ih isprimao i u injekcijama i u tabletama brdo a ne znam zbog cega.
Proslo je skoro 2 godine kako se ja "majem" od lekara do lekara.
Krajnja njihova konstatacija je: Nije ti ništa, zdrav si.
Postalo me je i sramota više da idem. Gledaju me kao hipohondera. A meni je stanje nepromenjeno.
U startu sam se plašio. Sada samo kad vidim na televiziji ili novinama da se pacijenti ne javljaju na vreme reagujem nervozom...

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Jaki bolovi u grlu-vratu uzrok nije otkriven
A da li ste radili alergo testove? Posto iz cele price vidim da je samo to i kortizon pomoglo....