Velika afta na krajniku-help pliz!

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Bozulej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 4:35 pm

Velika afta na krajniku-help pliz!

Post od Bozulej »

Srdacan pozdrav,

na moru sam(u Grckoj), i pre jace od nedelju dana je krenula da mi izlazi nesto kao afta na jednom krajniku.Prvo je bila mala,ali je rasla, i sad je prilicno velika,precnika oko 6-7mm i boli ubitacno... Ispirao sam kamilicom, zalfijom, tantumom verfe, rastvorom hidrogena i kamilice,ali je tu skoro nedelju dana,a nemam kinte da ovde idem kod lekara... Neko neki savet?

Imam jak metabolizam, hranim se zdravo, bavim sportim, ali generalno imam problema sa krajnicima(kad sam bolestan gnojni cepovi uvek)...
Bozulej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 4:35 pm

Post od Bozulej »

Zaboravio sam da kazem da vodim racuna o higijeni zuba i usta, i da nemam ni jedan karijes niti bilo kakvih problema sa desnima...
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Velika afta na krajniku-help pliz!

Post od x3x »

Verovatno je gnojna angina. Uzmi antibiotik i ispiraj sa tantum verde rastvorom i sisaj strepsils plus .
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori