Dali bi neko mogao da mi preporuci dobrog urologa u BG?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
daniel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 06, 2006 9:47 pm

Dali bi neko mogao da mi preporuci dobrog urologa u BG?

Post od daniel »

Imam problema sa slabom erekcijom i blagim bolovima u testisima i preponama. Sumnjam na hlamidiju ali nisam siguran, pa sam odlucio da odem na pregled. Ako bi neko mogao da mi preporuci dobrog urologa bio bi mu jako zahvalan?Posto sam citao na ovom forumu da su neki posjecivali bas neke kretene koji nemaju pojma.
Natasa39
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 9:26 pm

Post od Natasa39 »

Mi sada idemo kod dr Vinke Vukotic i izgleda nam OK. To je ordinacija TTC na Zvezdari, Milana Rakica 24. Cene su ok, barem u poredjenju sa drugim urolozima.
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Dalje od derikoza

Post od zabrinuta75 »

Nije da ti urolozi kod kojih smo isli nisu imali pojima, ali im je na prvom mestu bio novac, a ne lecenje. Zato, zaobidji dr Micica i Uromedicu.
vvllaaddiimmiirr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 30, 2006 4:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vvllaaddiimmiirr »

Pa,pre nego sto odes kod urologa,veoma je vazno da izaberes dobrog,nije toliko bitno dali je skup ako ce ti zaista pomoci,a odprilike,svaki privatnik ce gledati da ti uzme novac,a manje ce ga biti briga dali je to lecenje zaista uspesno i dali pomaze.Ja sam isao u POTENCIJAL kod dr Gordana Popovica,i tog doktora sam video samo jednom,svaki drugi put sam pricao sa nekim drugim covekom koji mi je prepisivao terapije,tj njegova prica se vise zasnivala na saopstavanju cena...tako da nisam bas siguran dali bi trebao ici u ovu kliniku.đ
Ako postoji neki slucaj ovde,na ovom forumu,koji je zaista izlecio potenciju,molio bih da napise kako i u kojoj klinici i kod kog doktora.Hvala
dsaf
Odgovori