Otok posle obrezivanja?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Dzoni013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2012 4:11 am

Otok posle obrezivanja?

Post od Dzoni013 »

Obrezan sam pre tacno 16 dana. U pitanju je totalno obrezivanje. Jos uvek imam konce, mada spolja se cini da je rana zarasla i ako jos uvek po malo boli. Bio sam kod doktora na kontroli 7 dana nakon operacije i on je rekao da je u redu i da ce sve to nestati. E sad, posle operacije javio se otok oko šava. Kao obruc na mestu gde je kozica presecena, isto je tako bilo i na kontroli i doktor je rekao da je to u redu i da ce vremenom proci, medjutim i danas 16 dana nakon operacije, otok je jos tu. Problem je sto nisam siguran da li je to otok, ili ce tako ostati da izgleda, jer ne boli preterano na dodir. Molio bih za pomoc. Posle koliko vremena nestaje otok? I da li je to ustvari otok ili je tako koza prisivena?
Dzoni013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2012 4:11 am

Re: Otok posle obrezivanja?

Post od Dzoni013 »

Moze li neko da mi odgovori ako je imao slicno iskustvo...
Siamese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 2:52 pm

Re: Otok posle obrezivanja?

Post od Siamese »

Koliko sam citao i koliko znam tvoje stanje je jos u ranoj fazi, kod nekih pacijenata otok nestaje i nakon mesec-dva pa i tri tako da 16 dana je jako kratko da bi ocekivao da sve bude kao novo. Kao sto je doktor rekao "Vremenom ce proci" nije ti reko 15-20-50 dana, sve je to individiualno tako da samo budi strpljiv, odrzavaj higijenu, premazi mastima ukoliko ti prepisao doktor, operi kamilicom za bolju higijenu, ne diraj ranu, ne diraj konce, potrudi se da se uzdrzis da ne bi imao erekcije da ti rana sto pre i sto bolje zaraste. Za sve sto ti sumljivo i ako se desi ista suprotno od ono sto ti doktor rekao obavezno se obrati kod njega za savet.
Period zarastanja je duzi nego sto mislis zato budi strpljiv i pazljiv.
Odgovori