Povecavanje telesne mase...

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Aleksandar Maletic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2012 4:10 pm

Povecavanje telesne mase...

Post od Aleksandar Maletic »

Pozdrav svim clanovima foruma. :)
Studiram na Vojnoj akademiji, sportista sam od malena, bavim se fudbalom i trcanjem na duze deonice, dakle, sve u svemu, mnogo trcim.
Visok sam 194 cm, tezina mi varira vec par godina izmedju 80-85 kg, trenutno sam se zaustavio na 80 kg. Treninzi su visokog intenziteta, a metabolizam mi je isuvise brz. Hranu koju pojedem svarim vrlo brzo, a istovremeno moj zeludac ne moze da istrpi veliku kolicinu hrane u jednom obroku. Dakle, svestan sam da moram da imam cesce i ujednacene obroke, nego me brine to sto se telesna masa ne pomera vec konstantno stagnira. Da li moze neko da mi preporuci neki nacin ishrane ili da mi da neki savet kako bi mogao da nabacio koji kilogram? Veliki sam protivnik "HEMIJE" u sportu, stoga zelim da se na sto zdraviji nacin ugojim. Hocu da pomerim granicu sa 80-85 na 85-90 kg. Hvala svima unapred! ;)
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Re: Povecavanje telesne mase...

Post od Mitic »

Probaj sa l-arginin sve sto pojedes svaris gura u misice i masu,nisam sportista ali citao o njemu,Povecava koncetraciju azot monoksida u misicima siri krvne sudove bolja ishranjenost misica tkiva,ubrzava metabolzam :) Narvno najbolje od svih ti stvari sto se koriste za sport itd da se konsultujes sa nekim malo strucnijim,Lekarom ili nekim ko radi sa tim svim stvarcicama :wink:
neshko89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 04, 2012 7:48 pm

Post od neshko89 »

ovako da pocnem zovem se nenad imam 22 godine interesuje me kako da powecam kilazu jedem 4-5 puta dnevno ali se kilaza uopste ne powecawa wec ostaje ista a jedem kolicinski mnogo hvala unapred
:D !
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

Pa jel i ti treniras, vezbas?
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Post od Mitic »

ubrzani metabolizam niko nece da uspori,ili ostani takav ili gledaj iskoristi na najbolji moguci nacin misicnu masu kako vec 8)
Odgovori