Krema za suncanje

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Krema za suncanje

Post od Dejanbg »

Cuo sam za neku kremu koja se nanosi pre izlaganja suncu i navodno poboljsava tamnjenje koze tj. dobija se tamniji ten sa manje izlaganja suncu. Da li ovo ima efekta ili je samo reklama i da li je stetno po zdravlje?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

dejane,

ako mislis na kremu Attiva-Bronz,ja nemam iskustvo sa njom,ali sam cula od onih koji su je koristili da je to cista reklama,dakle...nista narocito.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Da, bas sam na to mislio. Drago mi je sto cujem da je reklama jer sam bio spreman da probam...
Nego Andjela, koje kreme i sa kojim faktorom preporucujes za plazu, more... Da li su dobre AVON-ove kreme?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Najbolje je izabrati kremu koja u sebi sadrzi fizicke filtere-titanium dioxide, zinc oxide. Moj izbor bi bio Uriage ili Vichy kreme koje zadovoljavaju ove standarde.Problem je mozda u tome sto su one malo skuplje,ali nekad vredi dati vise para za nesto sto ispunjava svoju svrhu.

Ako ides na varijantu jeftinijih krema,kad bih birala izmedju Avona i Nivee,izabrala bih ovu drugu.Neki koji su koristili Niveino ulje za suncanje bili su jako zadovoljni.

S obzirom na veoma visoka zracenja ove godine, dermatolozi preporucuju kreme sa namanje 30 zastitnim faktorom. Naravno,tu je neizbezno kapce ili sesirce ili kacket kako bi se koza sto vise zastitila od negativnih zracenja.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Mislim da i Biobody u svojoj kolekciji ima kreme za suncanje.

Oni su sasvim solidni a nisu skupi.
Odgovori