problem sa penisom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
problem sa penisom
Potrebna mi je pomoc...ovako imam 23 godine i prilicno mladoliko izgledam,duzina mog penisa je 12 cm a obim 13 cm (mislim u erektivnom stanju)..Ne izgleda mi da je to normalno za moje godine pa mi treba savjet dal da se obratim doktoru da vidim sto je u pitanju? jel moguce da mi je nivo testest.. mali pa da je to zbog toga?takodje duze vrijeme treniram ali rezultata nema,kao da stagniram kako u misicima tako i ovdje.hvala unaprijed
Re: problem sa penisom
Pozdrav.
Veličina penisa nije u direktnoj korelaciji sa godinama, bar ja mislim, prosto je tako kako je, i ne mislim da je potrebno da se brineš oko toga ili da nabijaš sebi komplekse.
Ako misliš da nešto zaista nije u redu možeš posetiti urologa u svakom slučaju, ali ako sve funkcioniše kako treba (ako imaš erekcije normalno) uživaj, i imaj u vidu da je ženska vagina dužine oko 8cm
Veličina penisa nije u direktnoj korelaciji sa godinama, bar ja mislim, prosto je tako kako je, i ne mislim da je potrebno da se brineš oko toga ili da nabijaš sebi komplekse.
Ako misliš da nešto zaista nije u redu možeš posetiti urologa u svakom slučaju, ali ako sve funkcioniše kako treba (ako imaš erekcije normalno) uživaj, i imaj u vidu da je ženska vagina dužine oko 8cm