Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
poavio mi se neki plik na penisu, kao da je ispunjen vazduhom i pod velikim pritiskom,(tvrd),al mozda i nije ispunjen vazduhom ali je bash bash TVRD kad mi se penis ukruti i nalazi se u gornjem predelu, velicine pola centimetra (cm),ili kao da su neke 2 paralelne crte od po pola cm-a i spajaju se i chine 1 nazovimo ga "krug" elipsu.... ne boli nista, ne smeta mi, nemam simptome ali me jako nervira da li biste znali ovako grubo reci o cemu se radi i sta bi trebalo preduzeti
da li je samo neki izrastaj ili nesto gore?
e da i za ono induratio penis plastica...chitao sam stvari to je kao iskrivljenje penisa O_o
al ja imam prav penis i sve je uredu pri erekciji i svrsavanju...samo sto imam taj neki cvor tu..blah...kao da imam to al i nemam...ne znam ni sam...a knjizica mi nije overena i ne mogu da idem kod doktora...
Meni je ovaj tvoj simptom kako si ga opisao i samoj deluje strasno bez obzira sto sam lekar (plih na penisu !!! ).Ako tebe ne zastrasuje,to je onda tvoj i samo tvoj problem,ali ja ti savetujem da odes kod lekara.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
pregledao me je specijalista urolog i rekao da to nije nishta..samo neka vena koja iskochi pri erekciji ...kao ima mokracni kanal pa pored mokracnog kanala su neke vene i krv neam pojma nisam doktor xD
pa tako iskochi i nemam chega da se plashim..
samo mi rekao da moram da idem na neki hirushki pregled za glavic -_-
kao malo je nakrivljen i imacu problema s time mooozda pri sexualnim odnosima...blah....al vazno da je sve okej