Dobar dan , znaci ja sam Doda i prvi put sam ovde sam ovde kao clan i komentator ali citao sam neke postove na temu polnih bolesti, ali to sad nije bitno.
Znaci imam deformaciju nosa od malena i skoro sam dobio udarac na boksu i sad je jos gore.Bio sam kod doktora i prekucacu vam njegov nalaz :
Pacijent(to sam ja) se bavi boksom.Juce je dobio udarac u nos.Od ranije ima deformisanu nosnu piramidu.Klinickim pregledom se konstatuje kifoskolioticna nosna piramida sa manjom ekskorijacijomdesno.Septum je deviran u desno .Nema znakova za frakutu nosnih kostiju.Ostali ORL nalazi u granicama urednog (znaci nie sve tako lose).
Th:Kada prestane da boksuje indikovana je septorinoplastika.Da se javi kada bude resio da se operise.
Znaci ineteresuje me sta da radim, ne bih da prestanem da se bavim boksom za stalno a mala pazuanije problem i interesuje me hocu moci da se bavim boksom nakon operacije i da li ce onda moci lakse da mi se polomi nos i kako ce to uticati na moju znaci prirodnu estetsku privlacnost.