Zute fleke na majicama ispod pazuha
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Zute fleke na majicama ispod pazuha
E ovako dragi moji, kad god bjelu majicu obucem oznojim se naravno , a ujutru kad ustanem majica mi se zuti ispod pazuha, i prvo sam mislio da je do stikova pa sam menjao koristio u spreju rolove itd. ali nista. i otisao do dermatologa ona mi je rekla da su to gljivice i prepisala mi kremu neku da mazem, malo se smanjilo ali opet imam probleme.. jel bi mogao ko da mi pomogne bio bih mu zahvalan
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Zute fleke na majicama ispod pazuha
Iskuvavajte belu odecu, iskuvavajte posteljinu na kojoj spavate, trudite se da nosite samo pamucnu odecu ili neku drugu prirodnog materijala.
Kupite puder Canesten i njime se mazite ispod pazuha tokom dana umesto stika ili dezodoransa!
Redovno spavajte, izbacite proste secere iz ishrane i prestanite da pushite cigarete!
Kupite puder Canesten i njime se mazite ispod pazuha tokom dana umesto stika ili dezodoransa!
Redovno spavajte, izbacite proste secere iz ishrane i prestanite da pushite cigarete!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Zute fleke na majicama ispod pazuha
tamaraft napisao:Iskuvavajte belu odecu, iskuvavajte posteljinu na kojoj spavate, trudite se da nosite samo pamucnu odecu ili neku drugu prirodnog materijala.
ima li neki laksi nacin