Zute fleke na majicama ispod pazuha

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
vozacbusa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2011 1:10 am

Zute fleke na majicama ispod pazuha

Post od vozacbusa »

E ovako dragi moji, kad god bjelu majicu obucem oznojim se naravno , a ujutru kad ustanem majica mi se zuti ispod pazuha, i prvo sam mislio da je do stikova pa sam menjao koristio u spreju rolove itd. ali nista. i otisao do dermatologa ona mi je rekla da su to gljivice i prepisala mi kremu neku da mazem, malo se smanjilo ali opet imam probleme.. jel bi mogao ko da mi pomogne bio bih mu zahvalan
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Zute fleke na majicama ispod pazuha

Post od tamaraft »

Iskuvavajte belu odecu, iskuvavajte posteljinu na kojoj spavate, trudite se da nosite samo pamucnu odecu ili neku drugu prirodnog materijala.

Kupite puder Canesten i njime se mazite ispod pazuha tokom dana umesto stika ili dezodoransa!

Redovno spavajte, izbacite proste secere iz ishrane i prestanite da pushite cigarete!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vozacbusa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2011 1:10 am

Post od vozacbusa »

tamaraft napisao:Iskuvavajte belu odecu, iskuvavajte posteljinu na kojoj spavate, trudite se da nosite samo pamucnu odecu ili neku drugu prirodnog materijala.

Kupite puder Canesten i njime se mazite ispod pazuha tokom dana umesto stika ili dezodoransa!

Redovno spavajte, izbacite proste secere iz ishrane i prestanite da pushite cigarete!

ima li neki laksi nacin :)
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

Nema. :D
Odgovori