operacija->mladez ->expander?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
xxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 28, 2004 6:33 pm

operacija->mladez ->expander?

Post od xxx »

treba da operishem velik' mladez izmedju ostalog koristice se tkivni expander!interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim vidom operacije i koliko su sigurne i kakve rezultate daju takve operacije?i usput eto da pitam koliko se krece cena skidanje mladeza sa lica kod privatnika u pitanju su mladezi manji od pola cm ,ravni tj malo izboceni?tnx
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

mladezi

Post od goranai »

tkivni ekspanderi se koriste radi postizanja boljih estetskih rezultata.
Veoma je vazna lokalizacija mladeza. Ako su kod zena na potkolenicama i kod muskaraca na trupu uvek treba biti oprezan.
Operacija mladeza na licu kod privatnika je koliko je meni poznato + - 100 Eura bez HP. HP se moze odneti u drzavnu ustanovu i kosta 1500 dinara.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Minerva
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 30, 2004 1:49 am

Diva

Post od Minerva »

Skidanjem mladeza oziljci ostaju,najbolje je skidati ispupcene jer oni ostavljaju najmanje tragove.U Divi ti je cena 90 eura i zakazi prvo besplatne konsultacije,oni se nalaze u KOsovskoj ulici, vaze za jedne od najboljih, i ima dosta ljudi tamo da ceka.Pozdrav
Minerva
Odgovori