Bas sam se zabrinuo,Help :(

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mojnick
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2012 4:23 am

Bas sam se zabrinuo,Help :(

Post od mojnick »

Ovak, prije dan dva bio sam na wc - velka nuzda, napinjao sam se al tvrda stolica, dao sam sve od sebe i odustao. Poslije toga nekih 2-3 sata sam osjetio bol u donjem dijelu stomaka - desno ispod operacije slijepog crijeva, takodje me boli i desni testis i prepona sve se nesto sabralo neznam ni ja gdje me vise boli, samo znam da mi je nelagodno. Opipao sam testis sad neznam je uredu valjda jest- nadam se, na dodnjem dijelu ima kao mekano tkivo il sta vec. Vena il zila sto ide od testisa prema stomaku danas mi je bila ko zategnuta, ono tanka je al je ko zategnuta. Nisam mogao definisati dal me boli testis dok nisam stavio sasvim slucajno testise pod tus. Lijevi testis me nije bolio dok desni kao ono kad neko udara polagano. Nisam bas u poziciji da idem bas sad do doktora mozda za neki 2-3 dana. Sad neznam jel ovo ode tog naprezanja il je iz nekog drugog razloga. Takodje prije par mjeseci dok sam hodao takodje sam ko osjetio na sec da me zaboli ono tupo ko da me neko probode kroz testis. Mozete li mi reci sta moze biti, dali mogu ostati sterilan, imali ikakvo drugo objasnjenje sem sto me svi sa svih strana isprepadose - dvoica jarana perisala tumor na testisu, odma mi kroz glavu prolazi da cu bit treci. Ukoliko pak i bude najgore nedaj Boze, dali je zaledjavanje sperme ok i dali mogu na taj nacin imat pouzdano djece. Ako pak nije pouzdano dali bi sada mogao da napravim dijete i da bude sve uredu da mu ne prenesem sta nedaj Boze ruzno, nadam se da sam uspio docarati situaciji. Zahvaljujem se puno na odgovoru.

Lijep pozdrav.
Odgovori