hitno potrebna pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pokojnik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 03, 2012 8:03 pm

hitno potrebna pomoc

Post od pokojnik »

pre dva dana mi se javio jak bol u predelu levog testisa. inace vec dve godine imam prosirenu venu na istom. medjutim, kada sam otisao kod lekara opste prakse, on mi je postavio dijagnozu epididimitis i dao mi antibiotike (levomax od 500mg) i brufen. nakon tog pregleda sam otisao kod urologa i on me je pregledao za dva minuta i rekao da nije nista. medjutim, ja i dalje imam bolove i stvarno osecam da mi je epididimis otecen. nema povecanja testisa. bol je juce nestao, ali se danas opet vratio. najveci problem je sto za tri dana moram da putujem za atinu (i nikako ne mogu to da odlozim, jer idem da prosim devojku :)). ali lekar opste prakse koji me je pregledao je rekao da ni slucajno ne putujem. zanimam me sta sad da radim? da li da putujem i da nastavim sa terapijom? i koliko to opasno moze da bude? e da...nisu mi uradili nikakve analize. planiram da uradim sve potrebne analize i preglede u beogradu kada se vratim. samo mi je potrebno da znam koliko opasno moze da bude ovo putovanje i kretanje? (jer necu moci svakako da mirujem tamo...) i da li moram da apstiniram od sexa? molim za sto brzi odgovor i hvala unapred.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: hitno potrebna pomoc

Post od vasa »

ee nadam se da nisi pokojnik :-) ..bo te nik gde ti pade na pamet samo
Kod tebe bas nezgodan slucaj u nezgodno vreme--al neces valjda odustati od prosidbe a seks--uuuuu kako od toga odustati????
Bas bas
Ma mozda ce se sve popraviti kad ti nju dohvatiiisss--mozda si dugo apstinirao?
IZVINI NA SALI al ne znam sta da ti kazem osim da pijes caj od brusnice u vecim kolicinama al ne znam kako putujes-dal ce ti biti zgodno da ides u WC?
SAMO DA TI POZELIM SRECU-sta vise mogu
Odgovori