molim za pomoc

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Zaključana tema
gagocka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 9:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molim za pomoc

Post od gagocka »

htela bi da zamolim Vas tim doktora,da mi pomogne.Moj problem je pojacano znojenje pod pazduhom,dlanovi.Nekada se cela "okupam" u znoju.Vremenske prilike nisu te koje to uzrokuju, cim izadjem is kuce,znojenje krece dok stignem do odredjenje destinacije ja sam vec nervozna i imam zelju da se vratim kuci.Uzas.Fizicki sam privlacna svojoj okolini ali se ja nerviram sto ne mogu da oblacim stvari koje mi se dopadaju vec stvari na kojima se znoj manje poznaje.Zanimaju me vazi predlozi.sta da radim,koristim?da li posoji neka vrsta lecenja?Bas bih volela da mi brzo odgovorite,ne strpljiva sam!Unapred hvala :oops: [/b]
molim za pomoc
danijel
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 11:04 pm

Post od danijel »

I meni takodje ali samo za dlanove!evo sad dok kucam dlanovi su mi znojavi i tako stalno sa da radimo?recite nam :o
pera2006
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 9:40 pm

Resenje!

Post od pera2006 »

Imam resenje za sve vas koji se prekomerno znojite ispod pazuha!
I sam sam do skora imao iste probleme a onda sam naisao na sajt /www.sweatcure.com/ gde kao neki amerikanac nudi resenje koje je bolje i od jonoforeze i od operacije i od antiperspiranata...i drugih resenja predlozenih od doktora. Normalno kao i svaki Srbin nisam mu verovao ni rec jer je njegov sajt neodoljivo podsecao na jednu od onih piramidnih prevara sa novcem ali sam snalazljivoscu uspeo da dodjem do kopije njegove knjige u kojoj se objasnjava to cudesno resenje (inace on prodaje tu knjigu po ceni od 30 dolara). I mogu vam reci da stvarno deluje. Nemogu ovde da izlozim ceo postupak pa koga interesuje nek se javi na mail [email protected] ili neka kupi knjigu!
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

:lol: kakav prevarant ovaj pera2006, mislim da je zasluzio permanentni ban, svaki post mu je identican, stoga ne nasedajte na ove baljezgarije.
pera2006
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 9:40 pm

Dozvoli da te razuverim!

Post od pera2006 »

Ne znam odakle ti to da sam prevarant! Kao prvo nudim resenje a nista ne trazim za to. Kao sto sam rekao knjiga se placa 30 dolara na stranom sajtu a ja ljudima nudim pomoc za dzabe. Ukoliko i ti imas problem sa hiperhidrozom javi mi se na mail pa cu da probam i tebi da pomognem. Postovi su mi svuda iste jer sam hteo ovo da razglasim a postoji mnogo postova vezanih za hiperhidrozu.
Zaključana tema