Zdravo.
Jas sam iz makedonije i slucajno sam naiso na ovaj forum,Imam 22 godina i vec duze vreme imam probleme so opadanje na kosu i ocigledno e deka imam androgena alopecija i koristio sam sve i svasta i nisto nie pomoglo i pre godinu dana sam naiso na pilfud 5% i koristio sam godinu dana i imao sam dosta dobar rezultat ali neko mi je reko da ako se koristi duze vreme mozes da imas probleme so muskost odnosko so (namaljena kolicina sperma,ili namaljen interes za zene i sl)koliko je tocno ova.Sad ne koristim vec 2 meseca i kosa mi se oped proredvila.Ikoi se drugi negativni efekti iz minoxidil ?Sad koristim ketoconazol sampon dali e dobar?Ili dajte neko vase mislenje ili iskustvo.pozdrav
Zdravo
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Zdravo
Ketokonazol ti nece pomoci kod opadanja kose, to je antimikotik, znaci lek protiv gljivica (koje izmedju ostalog prouzrokuju i pojavu peruti). Minoksidil moze biti problematican ako se resorbuje sistemski sto sumnjam da se moze desiti samo preko intaktne tj neostecene koze glave.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Re: Zdravo
[quote="x3x"]Ketokonazol ti nece pomoci kod opadanja kose, to je antimikotik, znaci lek protiv gljivica (koje izmedju ostalog prouzrokuju i pojavu peruti). Minoksidil moze biti problematican ako se resorbuje sistemski sto sumnjam da se moze desiti samo preko intaktne tj neostecene koze glave.
Sad dali ponovo da pocnem da koristim minoxsidil 5% ili?
Dali je bezbedan da se koristi?
Ikoliki su sanse da ima negativne efekte vo odnos na muskosti?
Ili pak ako znas neki bojli ljek koj bi mi pogognal mozes mi ga preporuciti .
Pozdrav
Sad dali ponovo da pocnem da koristim minoxsidil 5% ili?
Dali je bezbedan da se koristi?
Ikoliki su sanse da ima negativne efekte vo odnos na muskosti?
Ili pak ako znas neki bojli ljek koj bi mi pogognal mozes mi ga preporuciti .
Pozdrav