Bol u uhu nakon Hidrogena 3%

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Smiljan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2012 11:49 am

Bol u uhu nakon Hidrogena 3%

Post od Smiljan »

U januaru prosle godine operisao sam oba uha,vrsila se obostrana mastoidektomija sa ugradnjim ventalacionih cevcica.Diagnoza je bila Otitis media suppurative h66.Od tada bio sam na nekoliko kontrola zadnja je bila u avgusutu prosle godine i od tad nisam isao.Jos tad je ustanovljeno da je cevcica iz levog uha ispala i da postoji perforacija u prednjedonjem kvadrantu.Pre nekoliko dana to isto levo uho mi se zacepilo posle tusiranja.Zacepljenje je bilo krajnje suptilno , jedva sam ga i primetio ali postojala je razlika izmedju desnog i levog uha sto se sluha tice.Cini mi se da je razlika postala jaca jutros kada sam odlucio da na svoju ruku stavim par kapi hidrogena da bih probao da ocistim kanal, medjutim osetio sam posle 3 kapi ostar bol slican onome kada su mi perforirale bubne opne.
Sada je uho jos vise zacepljeno i pritiskom na usnu skoljku osecam buckanje tecnosti.Zvao sam lekara i zakazao kontrolu za sredu.
Zanima me sta je moglo da izazove toliki bol u uhu pa i pre sam stavljao hidrogen da bi ocistio sekret.

Unapred hvala.
Odgovori