nakon obrezivanja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
nakon obrezivanja
pozdrav, napravio sam obrezivanje prije 20 dana (apsolutna fimoza) i sve to lijepo zarasta osim na gornjem dijelu penisa gdje bi se koža trebala nekako povezati s glansom, to nije spojeno i luči se neka tekućina u malim količinama, ali ima neki neugodan miris. je to normalno? nisam baš u blizini svoga urologa pa ne mogu provjeriti s njim. kada bi to trebalo zarasti?
Re: nakon obrezivanja
Jel ima bola, crvenila?
Posto moze biti da je neka infekcijica, zato bi bilo dobro da to urolog ipak pogleda
Posto moze biti da je neka infekcijica, zato bi bilo dobro da to urolog ipak pogleda
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 03, 2012 12:05 am
Moj dečko je isao na obrezivanje tako da imam iskustva sa time
taj deo koji spominjes i njemu je pravio probleme, i taj deo je poslednji zarastao,nosio je krasticu 2-3nedelje posle skidanja konca. Mada bi najbolje bilo da ipak odes svom lekaru i proveris da se mozda rana nije inficirala ako vec ima neprijatan miris 

Cao svima,obrezao sam se pre tacno 14dana...sve je proslo savrseno,posle 3-4dana bol je nestala i otok nakon 7 dana...usiveno mi je koncem koji se sam razgradjuje posle 3 sedmice trenutno imam slican problem kao predhodni clan. Na desnoj strani kozica mi se nije spojila sa glansom to vidim kada lagano povucem kozicu otprilike 5-7mm,a kada malo jace povucem osjetim peckanje na malo dubljem mjestu (konce slabo vidim jer su bas tanki).Mene interesuje hoce li to normalno zarasti i spojiti sa glansom kao na ljevoj strani ili moram ponovo to mjesto usivati (zna li neko koliko potpuni oporavak traje?)?Hvala na odgovoru.pozzz