nakon obrezivanja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
asdo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 25, 2012 12:22 pm

nakon obrezivanja

Post od asdo »

pozdrav, napravio sam obrezivanje prije 20 dana (apsolutna fimoza) i sve to lijepo zarasta osim na gornjem dijelu penisa gdje bi se koža trebala nekako povezati s glansom, to nije spojeno i luči se neka tekućina u malim količinama, ali ima neki neugodan miris. je to normalno? nisam baš u blizini svoga urologa pa ne mogu provjeriti s njim. kada bi to trebalo zarasti?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: nakon obrezivanja

Post od Dejanbg »

Jel ima bola, crvenila?
Posto moze biti da je neka infekcijica, zato bi bilo dobro da to urolog ipak pogleda
bolesljivko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 03, 2012 12:05 am

Post od bolesljivko »

Moj dečko je isao na obrezivanje tako da imam iskustva sa time :wink: taj deo koji spominjes i njemu je pravio probleme, i taj deo je poslednji zarastao,nosio je krasticu 2-3nedelje posle skidanja konca. Mada bi najbolje bilo da ipak odes svom lekaru i proveris da se mozda rana nije inficirala ako vec ima neprijatan miris :-?
Arm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 2:51 am

Post od Arm »

Cao svima,obrezao sam se pre tacno 14dana...sve je proslo savrseno,posle 3-4dana bol je nestala i otok nakon 7 dana...usiveno mi je koncem koji se sam razgradjuje posle 3 sedmice trenutno imam slican problem kao predhodni clan. Na desnoj strani kozica mi se nije spojila sa glansom to vidim kada lagano povucem kozicu otprilike 5-7mm,a kada malo jace povucem osjetim peckanje na malo dubljem mjestu (konce slabo vidim jer su bas tanki).Mene interesuje hoce li to normalno zarasti i spojiti sa glansom kao na ljevoj strani ili moram ponovo to mjesto usivati (zna li neko koliko potpuni oporavak traje?)?Hvala na odgovoru.pozzz
Odgovori