U vezi sam sa jednom zenom vec 2.meseca i od pre neki dan mi se pojavile neke bele tackice,bubuljice sta li su vec.Ne bih rekao da me svrbi ili pecka ali imam osecaj kao da me pomalo boli obod glavica,stvarno ne bih mogao da dam tacnu definiciju kako se osecam.Imamo redovno vaginalni,oralni i analni sex i do pre neki dan nije nista bilo.Ona je bila skoro kod ginekologa na pregled dok se ovo meni nije pojavilo i nije bilo nicega,e sad danas je pozvala doktorku njenu da pita za rezultate i rekla joj za moj slucaj,doktorka je rekla na to da je kao to normalno jer je uzimala jake antibiotike i da oce da se to desi kada zena ima jak sekret i da ce to proci za par dana.E sad prvi put mi se to pojavilo 26.05 i proslo je za jedan dan doduse namazao sam canesten kremu i proslo je.E sad sex smo imali opet 27.05 i jutros vidim opet bele tackice.I oseca se neki cudan miris,recimo dao da se nisam kupao par dana.
Znam da moram da odem do doktora nego rekoh da pitam ovde da li je to nesto strasno ili mnogo strasno.