testovi za slabe erekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
djepeto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 14, 2012 4:48 pm

testovi za slabe erekcije

Post od djepeto »

Imam 28 god. I imam problem,pre svega moram da napomenem da mi je ovo prva veza (godinu ipo) i da pre toga nisam imao seksualnih iskustava,prilikom odnosa sa devojkom konstantno mi se desava da mi erekcije oslabe,prosao sam i cijalis terapiju (stigao i do 1/10 tablete pa cak i manje i tada je sve bilo ok, ponekad bi mi na najmanjim dozama erekcija oslabila 1/16),prilikom masturbiranja je sve ok,rezultati ok,testosteron obican i slobodan ok,mislim da imam problem zadrzavanja krvi u polnom organu, a te preglede bi trebalo da obavim. Ako mozete da mi predlozite koje tacno testove bi trebalo da odradim da utvrdim da li je fizicki problem ? i da li uspesna cijalis terapija mozda otklanja fizicku prisutnost problema?
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: testovi za slabe erekcije

Post od MarkoKg9 »

Vrlo je moguće da imaš psihički problemčić tj barijeru zbog straha, nekih tripova, očekivanja itd. Bitno je da budeš potpuno opušten kako bi sve prošlo kako treba, i ja bih laički rekao da je pre to problem nego da je nešto fizički. :)
Odgovori