molim vas pomozite mi

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
kajsijica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2012 7:01 pm

molim vas pomozite mi

Post od kajsijica »

Imam 23 godine. Bila sam dugo u depresiji, anksioznost, panicni napadi, ukupno dvije godine ja nisam mogla da se smirim i dozovem pameti.
Pocelo je pucketanje u usima. (tinitus)
Bila sam kod 3 ORL strucnjaka, jako cijenjena doktora i svi kazu da je sve s mojim usima perfektno.
Radila sam i audiometriju i timpanometriju i to je odlicno- rekli su mi da mogu da pilotiram. :)
Svi nalazi krvi su dobri, snimala sam pluca, radila nalaze mokrace, stitne zlijezde
sve je odlicno
probleme sa zubima nema, cak sam radila i namjestanje atlasa. Lijecim se homeopatiom, psihicki sam se sredila, ali i dalje pucketa.
Nikada ne pucketa samo od sebe, nego (tesko da umijem objasnitI) kad pokusam da izbacim vazduh iz nosa ka uhu, uvijek sama mogu da izazovem to pucketanje, nekad osjecam kao da imam neki oblak u usima, u glavi (posebno pucketa u lijevom uhu)
a kada zacepim nos i pokusam da tada protjeram vazduh na usi E TADA TEK Pucketa, kad kinem lakse mi je, ali ne kijam cesto :)
cini mi se da ne pucketa da bih se ugusila od necega u glavi, kao da je to neki vazduh, nije ni pritisak, ni bol, i stalno imam utisak da su mi usi zacepljene- lijevo pogotovo, pa zbog toga i pucketa
Molila sam doktora da mi da uput glavu da snimim- on kaze da je to suludo
Ja sam preplasena i ovo me jako plasi, bila sam dugo depresivna i pocela sam da razvijam strah od bolesti.
Samo zelim da znam sta mi je, da li sam zdrava, kako da se lijecim.
Izvinite ako sam dosadila ovoliko dugim postom, ali molim vas shvatite me ocajnicki mi je potrebna pomoc.
Hvala vam puno unaprijed!
Odgovori