sampon za kosu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

sampon za kosu

Post od petars89 »

Slusao sam jedno predavanje iz marketnga na yutubu u kome predavac svrstava po ceni i kvalitetu proizvode.Naveo je sampone po cemu se razlikuju,i rekao je da on koristi sampon koji ima sve moguce vitamine i materije za najbolju negu kose. Ti preparati nisu u slobodnoj prodaji,a i skupi su...

Da li neko moze da navede nesto slicno tome,i da li se moze naci na sajtu amazon?
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: sampon za kosu

Post od x3x »

Pa ne znamo koji si video gledao?!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
savast
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 21, 2011 9:58 am

Post od savast »

Najbolji izbor su biljni preparati tj. šamponi . Šampon FITOMIL , domaće proizvodnje, je odličan izbor. www.lecenjebiljem.com
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Post od *kristal * »

super je sampon koji prave u apoteci u kosili se stavlja pantenol ampulirani vitamini b kompleksa vitamin c ad kapi tinktura koprive i ricinusovo ulje,ja sta sve nisam koristila ukljucujuci jako skupe sampone iz Svajcarske ali ovaj mi je oporavio kosu, s obzirom da se farbam u plavo i da mi je kosa stalno tretirana toplotom tj fenom peglom i ostalim stvarcicama odlicno izgleda i jako brzo raste,pa probajte.
Odgovori