problemi sa kicmom..
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
problemi sa kicmom..
imam krivu kicmu i zanimam me dali postoji neko resenje da se to ispravi..kad sam bio mali iso sam na terapije..tj vezbe..ali nije bas pomoglo jer nisam bio uporan.. nosio sam neke kaiseve ali ni to ne pomaze..ja se jedno vreme ispravim i kad zaboravim opet se opustim i iskrivim..izgledam ko kvazimodo...ako neko ima neki predlog ili je imao isti problem pa resio neka mi napise...hvala u napred...
Re: problemi sa kicmom..
Postoji sistem vezbi koji se zove SChroth metod koji moze pomoci kod problema skolioze i kifoze ( http://www.schrothmethod.com/ )
Primenjuje se ssa dosta dobrim uspehom i kod odraslih pacijenata.E,sad ono sto je problem sto u drzavnim institucijama ne mozete dobiti ovu uslugu,a ovom metodom se bave samo dve zene u Srbiji.Jedna je Dr iz Novog Sada,a druga fizioterapeut iz Beograda.Pozdrav
Primenjuje se ssa dosta dobrim uspehom i kod odraslih pacijenata.E,sad ono sto je problem sto u drzavnim institucijama ne mozete dobiti ovu uslugu,a ovom metodom se bave samo dve zene u Srbiji.Jedna je Dr iz Novog Sada,a druga fizioterapeut iz Beograda.Pozdrav