Ovako imam problem sa tetivom koja se nalazi iznad tricepsa.
U pocetku sam mislio da nije nista strasno i da ce brzo proci.Aktivno idem u teretanu vec dosta dugo.
Povreda se desila tek tako pre treninga na zagrevanju(istizanju).-Nagli ostar bol duz cele tetive.A zatim se smanjio ali se nije povukao...
Mazao sam svim i svacim najmanje 10 masti i gelova jedino mi je pomogao KETONAL gel.Ali mi nije nista poboljsao situaciju vec samo umanjio bol.Jako me interesuje da li postoji nesto konkretno za tetive???Nesto kao nandrolone-deconat?-i da li on pomaze kod tetiva uopste?Da li HGH pomaze kod obnavljanja tetiva jer sam i za njega nacuo razne lepe price?Ako pomaze nesto od ova dva ili nesto trece , ako moze neko da mi napise kako se daje da li direktno u tetivu ili u misic ili pod kozu ako je HGH?
Naime vec skoro 7 meseci mi traje povreda i mislim da se nikako ne poboljsava....
Naci interesuje me samo to da li to moze i ima smisla nista vise od toga.
Molim za strucno misljenje.Unapred hvala!!!
Tetiva kod Tricepsa -sta raditi
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Tetiva kod Tricepsa -sta raditi
Da li je moguce da niko nista ne zna???
Ja sam student i nemam vremena da cekam kod lekara 3 sata da bih dobio uput za ortopeda za kog opet cekam da zakazem za 2 nedelje i na kraju mi nece garant nista pomoci....A pritom sam aktivan sportista kome je neophodno ovo da se sanira po hitnom postupku....
Ja sam student i nemam vremena da cekam kod lekara 3 sata da bih dobio uput za ortopeda za kog opet cekam da zakazem za 2 nedelje i na kraju mi nece garant nista pomoci....A pritom sam aktivan sportista kome je neophodno ovo da se sanira po hitnom postupku....