Bol...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Super
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 17, 2006 4:38 pm

Bol...

Post od Super »

e ovako ja imam 18 godina i da pocnem od pocetka sta je bilo.
pre dva meseca sam isao dobrovoljno da dam krv i ustanovili su mi da imam visok pritisak i poslali me kod kardiologa. Sa srcem mi je sve u redu pa sam otisao kod nefrologa oni su mi posle mesec dana analiza ustanovili da imam upalu bubrega i rekli mi da moram da radim biopsiju bubrega. To sam odlozio posto sam hteo da zavrsim skolu.
onda pre 15 dana me je uhvatio neki stomacni virus...sa prolivom..i sad se ucestalost proliva smanjila ali je stolica jos uvek malo retka..i pio sam neke bakterije za to. i da pre nego sto sam dobio taj proliv poceo sam neke biljne kapi da pijem kao za bubrege...
e sad...pre dva dana odjednom sm osetio bol a levoj strani prepona koji me boli kako hodam, i mislio sam da mi je nesto od umora i proci ce...dok sutradan jos nije proslo. onda sam pipnuo stomak i sve je bilo ok, ali kada sam pipno levi testis to je bio bol samo suze sto mi nisu krenule..i sad dam se bas istripovao posto je bio i malo vise nadoven nego desti...onda sam osetio kao malu ispupcinu(mozda sam i neku venu napipao) i odjednom je bol prestao neznam sta sam uradio ali bola vise nema...
i dao sam urin na analizu danas(jer imam biopsiju u ponedeljak) i rekli su mi da su mi nasli mmalo vise bakterija nego sto je uobicajno. da li je moguce da je to od ovih bakterija sto sam pio za stomak? pio sam liobif i pre toga jos neke....
mislim pored bubrega i stomaka samo mi je jos i to trebalo.
da li je moguce da je to mozda malo na nervnoj bazi...posto me sad sve nervira,,,kraj skole, pa upis na fax, pa biopsija, pa bolest..itd...
neznam da li ste me najbolje shvatili...
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Pio si bakterije???????????????????????????? :o :o :o :o :o :o
Super
Novi član
Novi član

Post od Super »

pa svako u stomaku ima "dobrocudne" bakterije tj one koje nam pomazu... to sto sam pio to su ti neki lekovi za uspostavljanje ravnoteze u stomaku..neke bakterije koje to rade...nista lose...
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Pa to se onda valjda kaze pio sam te i te lekove a ne pio sam bakterije. :D Znam da postoje dobre bakterije, bifidus na primer, ona iz jogurta...
Super
Novi član
Novi član

Post od Super »

sry pogresio sam..
nego ewo opet weceras se isti taj bol javio...
isto kada pipnem ali samo jedno mesto ne levom testisu uzasan bol osetimkoji se popne cak do polovine kuka sa leve strane...ovo me vec zabrinjava...idem sutra rano ujutru da uradim biopsiju. pa ce me valjda u utorak pustiti...
..sta mislite da ovaj bol moze da bude..posto mi je doktora vise preko glave...i bolnica..u poslednjih 2 meseca sve me nekako savatalo :(
eustahije
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 6:57 pm

Post od eustahije »

Izgleda da si i ti zaradio Epididymitis, bas kao i ja, a mene to nikako da prodje!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

u pravu je eustahije
Super
Novi član
Novi član

Post od Super »

wtf je "Epididymitis" sutra idem da dam urino kulturu...
a u sredu biopsija
Odgovori