Konstantno curenje vodice iz nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
lana_nbs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 15, 2012 3:19 pm

Konstantno curenje vodice iz nosa

Post od lana_nbs »

Cao ljudi,
moze li mi neko dati neki savet vezan za curenje takoreci vodice iz nosa. ujutru kad krenem na posao dok dodjem na posao maramica je kao da sam je ovlazila u vodi. uzasno smeta. stalno moram da brisem nos, onda se zacrveni, disem na usta jer non sto izduvavam vodu, i tako vec par godina. zna li neko neke kapi ili sta god koje bi mogla da koristim da mi se ta sluzokoza u nosu malo sasusi ili skupi.
Pozz.,
Lana :roll:
Helena@drmed
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 08, 2012 7:44 pm

Re: Konstantno curenje vodice iz nosa

Post od Helena@drmed »

Da li imas bilo kakvih drugih tegoba? Jesi li imala povredu glave nekada?
lana_nbs
Novi član
Novi član

Post od lana_nbs »

Ne, nisam i nemam drugih tegoba. Imam 53 godine i u predmenopauzi sam. Idem redovno kod svih lekara. Hronicnu upalu stitne zlezde imam ali su mi hormoni t3,t4 i tsh u normali. Endokrilonog mi je rekao da u septembru uradim tsh ponovo i ako on iskoci onda ce krenuti sa terapijom koja je stalna. Antitela u stitnoj su mi povecana, to zaboravih da ti napisem. Isla sam i na alergoloske testove koji su ikljucivali sve osim testove na lekove. Mozda postoje neke kapi za nos iz ''novije generacije' koje bi mi te tegobe umanjili.
Helena@drmed
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 08, 2012 7:44 pm

Post od Helena@drmed »

Mislim da bi bilo dobro da posetis ORL specijalistu. Ne treba uzimati nista na svoju ruku. Mozda terapija nece biti u vidu kapi.
lana_nbs
Novi član
Novi član

Post od lana_nbs »

Hvala ti na savetu. Potrudicu se da odem do ORL.Verovatno je to najbolje.
Odgovori