hidrokinona
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 09, 2006 12:53 pm
hidrokinona
kako djeluje na pjege koje su nastale u djetinstvu?(dugogodisnje)?kako na licu tako i na ramenima.Molim sve koji imaju iskustva da mi odgovore?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 6:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ciao!
Fleke koje su nastale na licu i ramenima(verovatno mislis na efelide i verovatno si osoba sa plavim ocima, svetlijom kozom, i svetlijom kosom-ridjom?) su promene koje se uspesno lece hidrohinonom u koncentraciji os 2-4%. Kod nas mozes naci BGPharm krema za izbeljivanje i Fade Out (medico pharm je uvoznik).
Medjutim, ako su tvoje fleke nastale posle opekotina uzrokovanih suncem (stelatni lentigo), terapija ovim preparatima nece biti uspesna.
Srdacan Pozdrav,
Pietro
Medjutim, ako su tvoje fleke nastale posle opekotina uzrokovanih suncem (stelatni lentigo), terapija ovim preparatima nece biti uspesna.
Srdacan Pozdrav,
Pietro
Re: Ciao!
Dott.Pietro napisao:Fleke koje su nastale na licu i ramenima(verovatno mislis na efelide i verovatno si osoba sa plavim ocima, svetlijom kozom, i svetlijom kosom-ridjom?) su promene koje se uspesno lece hidrohinonom u koncentraciji os 2-4%. Kod nas mozes naci BGPharm krema za izbeljivanje i Fade Out (medico pharm je uvoznik).
Srdacan Pozdrav,
Pietro

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 6:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala!
Da, jesam dermatolog.
I meni je drago da sam na forumu.
Veliki pozdrav!
Veliki pozdrav!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 09, 2006 12:53 pm
Re: Hvala!
Dott.Pietro napisao:Da, jesam dermatolog.
Veliki pozdrav!

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:31 pm
Jao pa to je odlicno! tako nesto sam i predpostavila. Recite mi molim vas dali imate svoju ordinaciju, i dali bih mogla da vas potrazim i dobijem pomoc od vas kada dolazim za Beograd? Unapred hvala i veliki pozdrav
A kakvu pomoć? Pa ti reče da ti je lice sjajno od onih tableta što se piju kilo dnevno?
Sada sam zbunjen: da li one deluju ili ne?
A kakvu pomoć? Pa ti reče da ti je lice sjajno od onih tableta što se piju kilo dnevno?

nikolabeograd napisao:Jao pa to je odlicno! tako nesto sam i predpostavila. Recite mi molim vas dali imate svoju ordinaciju, i dali bih mogla da vas potrazim i dobijem pomoc od vas kada dolazim za Beograd? Unapred hvala i veliki pozdrav
A kakvu pomoć? Pa ti reče da ti je lice sjajno od onih tableta što se piju kilo dnevno?Sada sam zbunjen: da li one deluju ili ne?

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:31 pm