hidrokinona

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
studentica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 09, 2006 12:53 pm

hidrokinona

Post od studentica »

kako djeluje na pjege koje su nastale u djetinstvu?(dugogodisnje)?kako na licu tako i na ramenima.Molim sve koji imaju iskustva da mi odgovore?
Dott.Pietro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 6:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ciao!

Post od Dott.Pietro »

Fleke koje su nastale na licu i ramenima(verovatno mislis na efelide i verovatno si osoba sa plavim ocima, svetlijom kozom, i svetlijom kosom-ridjom?) su promene koje se uspesno lece hidrohinonom u koncentraciji os 2-4%. Kod nas mozes naci BGPharm krema za izbeljivanje i Fade Out (medico pharm je uvoznik).
Medjutim, ako su tvoje fleke nastale posle opekotina uzrokovanih suncem (stelatni lentigo), terapija ovim preparatima nece biti uspesna.
Srdacan Pozdrav,
Pietro
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Re: Ciao!

Post od mirja »

Dott.Pietro napisao:Fleke koje su nastale na licu i ramenima(verovatno mislis na efelide i verovatno si osoba sa plavim ocima, svetlijom kozom, i svetlijom kosom-ridjom?) su promene koje se uspesno lece hidrohinonom u koncentraciji os 2-4%. Kod nas mozes naci BGPharm krema za izbeljivanje i Fade Out (medico pharm je uvoznik).
Medjutim, ako su tvoje fleke nastale posle opekotina uzrokovanih suncem (stelatni lentigo), terapija ovim preparatima nece biti uspesna.
Srdacan Pozdrav,
Pietro
:D Postovani Pietro vidim da dajete jako dobra objasnjena i savete mozete li mi reci jeste li lekar dermatolog? ako jeste drago mi je da ste na forumu!Pozdrav :D
Dott.Pietro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 6:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Hvala!

Post od Dott.Pietro »

Da, jesam dermatolog.
I meni je drago da sam na forumu.
Veliki pozdrav!
studentica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 09, 2006 12:53 pm

Post od studentica »

da imam jako svijetlu kozu i lako mi gori na suncu pa koliko znam nastale su tako, bar ove na ramenima.Ja cu pokusati s terapijom pa nadam se da ce pomoci...ima li neka zamjena ako ne uspijem?osim lasera
pozdrav
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Re: Hvala!

Post od mirja »

Dott.Pietro napisao:Da, jesam dermatolog.
I meni je drago da sam na forumu.
Veliki pozdrav!
:D Jao pa to je odlicno! tako nesto sam i predpostavila. Recite mi molim vas dali imate svoju ordinaciju, i dali bih mogla da vas potrazim i dobijem pomoc od vas kada dolazim za Beograd? :D Unapred hvala i veliki pozdrav
nikolabeograd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:31 pm

Post od nikolabeograd »

Jao pa to je odlicno! tako nesto sam i predpostavila. Recite mi molim vas dali imate svoju ordinaciju, i dali bih mogla da vas potrazim i dobijem pomoc od vas kada dolazim za Beograd? Unapred hvala i veliki pozdrav

A kakvu pomoć? Pa ti reče da ti je lice sjajno od onih tableta što se piju kilo dnevno? :roll: Sada sam zbunjen: da li one deluju ili ne?
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

nikolabeograd napisao:Jao pa to je odlicno! tako nesto sam i predpostavila. Recite mi molim vas dali imate svoju ordinaciju, i dali bih mogla da vas potrazim i dobijem pomoc od vas kada dolazim za Beograd? Unapred hvala i veliki pozdrav

A kakvu pomoć? Pa ti reče da ti je lice sjajno od onih tableta što se piju kilo dnevno? :roll: Sada sam zbunjen: da li one deluju ili ne?
:evil: Nema zivce da ti pisem kilometarska objasnjenja kao prvo a kao drugo daj ti svakog meseca 40 eura! tablete su dobre ali preskupe i nije trajno resenje! :(
nikolabeograd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:31 pm

Post od nikolabeograd »

Nemoj molim te da pišeš kilometarska objašnjenja,već si dovoljno napisala.
Nejasno je samo kako ti je u jednom periodu lice bilo sjajno od tog
čuda što si pila, pa sad najedanput ne valja ništa, a pri tom je i skupo.
Nalaga toliki narod... :(
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

nikolabeograd napisao:Nemoj molim te da pišeš kilometarska objašnjenja,već si dovoljno napisala.
Nejasno je samo kako ti je u jednom periodu lice bilo sjajno od tog
čuda što si pila, pa sad najedanput ne valja ništa, a pri tom je i skupo.
Nalaga toliki narod... :(
:D TI SI DILEA ovaj forum nije za tebe :D
Odgovori