Ucestala dijareja

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
arlto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 25, 2012 8:16 pm
Kontakt:

Ucestala dijareja

Post od arlto »

Ako ovo moze nekome da pomogne. Godinama sam imao problem sa ucestalom dijarejom, a i moj brat takodje. Ekperimentisao sam svasta, zapisivao sta sam jeo i nisam mogao da resim problem. Kljukao sam se redovno Flonivin-om i linex-om, nisam isao na ispitivanja. Moj brat zivi u Kanadi i isao je na sve moguce i nemoguce testove, pridrzavao se onoga sto mu kazu (ishrana) isao je i kod nekih Kineskih lekara i EFEKAT=0. Pre 6, 7 meseci sam radio neki posao sa covekom (tada ga nisam poznavao, sada smo drugari) i hteo sam da to sto pre zavrsimo, jer je poceo da me muci stomak. Pocnemo pricu oko toga i ispostavi se da je i on imao isti problem i da je isao na sva moguca ispitivanja. I na kraju je probao neki "babski" recept. Ujutru pojede nesto, pre kafe (parce hleba, bilo sta) i popije Rtanjski caj sa kasikom meda. Mislio sam da to nece pomoci, ali ajde da probam. Problem nemam od tad. Posalo sam bratu 4 kutije rtanjskog caja i vrlo brzo je trazio jos 20 kutija da mu se posalje. Sada je nasao tamo nekog uvoznika i tamo kupuje. I ja i moj brat smo resili na taj nacin problem sa ucestalom dijarejom.
Nadam se da ce nekome pomoci. Pozdrav
www.arlto.com Online prodaja opreme za mobilne telefone
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Ucestala dijareja

Post od x3x »

I samo je rtanjski caj pomogao?!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori