Ako ovo moze nekome da pomogne. Godinama sam imao problem sa ucestalom dijarejom, a i moj brat takodje. Ekperimentisao sam svasta, zapisivao sta sam jeo i nisam mogao da resim problem. Kljukao sam se redovno Flonivin-om i linex-om, nisam isao na ispitivanja. Moj brat zivi u Kanadi i isao je na sve moguce i nemoguce testove, pridrzavao se onoga sto mu kazu (ishrana) isao je i kod nekih Kineskih lekara i EFEKAT=0. Pre 6, 7 meseci sam radio neki posao sa covekom (tada ga nisam poznavao, sada smo drugari) i hteo sam da to sto pre zavrsimo, jer je poceo da me muci stomak. Pocnemo pricu oko toga i ispostavi se da je i on imao isti problem i da je isao na sva moguca ispitivanja. I na kraju je probao neki "babski" recept. Ujutru pojede nesto, pre kafe (parce hleba, bilo sta) i popije Rtanjski caj sa kasikom meda. Mislio sam da to nece pomoci, ali ajde da probam. Problem nemam od tad. Posalo sam bratu 4 kutije rtanjskog caja i vrlo brzo je trazio jos 20 kutija da mu se posalje. Sada je nasao tamo nekog uvoznika i tamo kupuje. I ja i moj brat smo resili na taj nacin problem sa ucestalom dijarejom.
Nadam se da ce nekome pomoci. Pozdrav
Ucestala dijareja
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ucestala dijareja
www.arlto.com Online prodaja opreme za mobilne telefone
Re: Ucestala dijareja
I samo je rtanjski caj pomogao?!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd